- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #123.781
Duydum bilenem simdi siksyet ediyom srni ahshahahshhs
cimcimem annenlerle barıştın mı
kızma bana merak ettim
arbi kız geçmiş sayfaları okursan arasıra daha iyi anlarsınNe güzel bir dostluğunuz var maşallah
Gördün dimiiiii ne diyo cimcimee
Ah tatlim 12000 sayfa okumakla bitmezzarbi kız geçmiş sayfaları okursan arasıra daha iyi anlarsınbu topikte yaşanan dostlukları
uzakmısınız birbirinize barıştığınıza sevindimYol melekim nie kizim
Annemle ve kiz karddesimle ayda vir kere telde konusyruz.
korkma dimez cimcimemGördün dimiiiii ne diyo cimcimee
bitmez tabi ama arasıra eskileri çevirirsen görürsünAh tatlim 12000 sayfa okumakla bitmezz
Aslında canım çok sitkin bugün melekimkorkma dimez cimcimem
Insallah tatlim,inşallahbitmez tabi ama arasıra eskileri çevirirsen görürsün
ben bazen başalrı okuyorumdaneler olmuş neler konuşulmuş
bide burda ki kızların çoğu bebeklerini kucağına aldıben ve bikaç kişi hariç
inş bizimde almamıza az kalmıştır
ne tahlilleri yaptırcaktın arbi kızım hormon tahlilimiAslında canım çok sitkin bugün melekimbu tatili uzatmaları Iyı olmadı yaa,doktorlar hep tatilde tahlil yaptiracaktim
amiiin inşInsallah tatlim,inşallahbu topik bana da uğurlu gelecek inşallah
Anaaammmmmmm güccüücükmüssünnn kız sennnallah bagislasin bebegini topigin ilk sayfasindaki yazı da beraber bekleyelim yaziyordu,ben yok saniyodum o yüzden...
Geçen ay adet oldum 25 gün sürdü,durmadı kanamamne tahlilleri yaptırcaktın arbi kızım hormon tahlilimi
üzülme geç olsun güç olmasın
geçen günü facede gruplarda biri yazmış kızın aşılaması olcakmış resmi tatil diye hastane kapalı olacağı için aşılamayı iptal etmişler yazık ya masrafa emeğe
Hmm,anladim canımTopik yeni bana gecti cnm ilk sayfayi duzenlymdim evde pc yok telden yapamdim fabrka ya gndce yapcem
güccük tabibizim yanımızda büyüdü cimcime
Evet canim.malesef dusuk yaptim.Allahtan hayirlisi insallah
Sen yapmazsin öyle seyleryapmazsin dimi
arbi kız geçmiş sayfaları okursan arasıra daha iyi anlarsınbu topikte yaşanan dostlukları
Seniiii anaaaannnn benim icin dogurmussss canimm,hamurunuuuu benim için yogurmusssImmm bi sarki soylersen yapmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?