- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #123.801
Ne güzel,ozendim vallaDusun bak arbi Kiscem birbirimize tel nu verccek kadar guvenioz ve samimiyik
uzakmısınız birbirinize barıştığınıza sevindim
seni üzerim diye korkmuştum
rosem hoşgeldinallah kabul etsin canım benim
daha çok gelmeye çalış merak ettirme kendini
Seniiii anaaaannnn benim icin dogurmussss canimm,hamurunuuuu benim için yogurmusss
Ne güzel,ozendim valla
Geçen ay adet oldum 25 gün sürdü,durmadı kanamamhormon tahlili istedi doktorum,seviyeleri çok yükselmiş,doğum kontrol hapi veriyorum. Hem kanaman kesilecek hem de hormon seviyesi normale iner dedi. Adetin 3. Günü gel dedi. Bugün 3. Günüm doktorum şehir dışında. Yapmadilar tahlili napicam ben şimdi bir dahaki ayı mi brkliycem
sagol canm benm biraz once gittiler simdide kizin uyumasini bekliyorum bende uyicam yorgunum bugun cok yaaaaIyi oturmalar kiscem
Teşekkür ederim. Ama yarın cumartesi. Bugün bile bulamadım doktor. Hep izindelermisCanım çok geçmiş olsun bence yarın bir kadın doğum doktoruna git hormon tahlillerini yaptır sonuçları kendi doktoruna götür istersen
Inş canimSrN hep gel bbizimle ol ins bixim gbi olursun
Begendim mi sarkimiTemam dimiycem
T
Çabuk gel amaKizlar brn bi 1 sattline cikiom tel carcim dolsun
Teşekkür ederim. Ama yarın cumartesi. Bugün bile bulamadım doktor. Hep izindelermis
Bu carcı protesto ediyorum ya başka. Şe Yöntem bulun bu ne yaa teknoloji ve bilim Adamlarına sesleniyorum buradan duyulursa tabii bu ne be Ömrümüz şarjlar geçiyorKizlar brn bi 1 sattline cikiom tel carcim dolsun
Pazartesi 6. Günüm oluyor ışte,kaçtı mi tren yani bu ayAy pardon ya unutmuşum canım ozaman bir sonraki adet zamanında yaptır çünkü hep 3. Ile 5. Gun arası yapıyorlar bildiğim kadarıyla benım 4. Günü yapılmıştı
Biberya geçmiş olsun bebeğini kaybetmişsin.kimyasaldi galiba.çok üzüldüm 6 kaybim varmış.aynı kaderi yasamisiz.benimde 6 kaybim var şimdi şükür bi oğlum var.pıhtılaşma mi sebebi.benimki oyduBuarada kizlar 27 buçuk yaşındayım buçuk muhabbetinaz daha genc hissettiriyor cokkk istiyorum ikinci bir bebisim olsun 6 kaybim.var dunyada ise dunyaaa guzeli bir kiscem var asikim ona o bambaska bir olay ama ikinciyide ailece istiyoruz
Iy geceler melekim
kıscelerim bu aşamlık benden bu kadar melekiniz kaçar
InşallahInsallah tatlim,inşallahbu topik bana da uğurlu gelecek inşallah
Hoş geldin yasakimInşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?