Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

rosem hoşgeldinallah kabul etsin canım benim
daha çok gelmeye çalış merak ettirme kendini

Hoş buldum melekim Sagol canım âmin hepimşzinkinş kabul etsin rabbım tatlım o kadar yoğunum ki zor vakit buluyorum diyet programım biraz ağır gecıyor o yüzden

Canım çok geçmiş olsun bence yarın bir kadın doğum doktoruna git hormon tahlillerini yaptır sonuçları kendi doktoruna götür istersen

Teşekkür ederim. Ama yarın cumartesi. Bugün bile bulamadım doktor. Hep izindelermis

Ay pardon ya unutmuşum canım ozaman bir sonraki adet zamanında yaptır çünkü hep 3. Ile 5. Gun arası yapıyorlar bildiğim kadarıyla benım 4. Günü yapılmıştı

Buarada kizlar 27 buçuk yaşındayım buçuk muhabbetinaz daha genc hissettiriyor cokkk istiyorum ikinci bir bebisim olsun 6 kaybim.var dunyada ise dunyaaa guzeli bir kiscem var asikim ona o bambaska bir olay ama ikinciyide ailece istiyoruz

Biberya geçmiş olsun bebeğini kaybetmişsin.kimyasaldi galiba.çok üzüldüm 6 kaybim varmış.aynı kaderi yasamisiz.benimde 6 kaybim var şimdi şükür bi oğlum var.pıhtılaşma mi sebebi.benimki oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…