- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #123.841
Allah azi olsun,Rabbim gönlünde ne varsa kabul etsin inşallah,amin
Şükür bitti geçmiş begenen parmakciklarima saglikyarim saattir okuyorum simdi yatma zamani grip oldum fenayim
Çok geçmiş olsun canım,Iyı bak kendineŞükür bitti geçmiş begenen parmakciklarima saglikyarim saattir okuyorum simdi yatma zamani grip oldum fenayim
Allah azi olsun,Rabbim gönlünde ne varsa kabul etsin inşallah,amin
Sana da geçmiş olsun Suwra,salgın var galiba. Herkes hastaGecmis olsun tatlım bende ayniyim ilac filan kar ermedi neler yaptım illaha kendi kendine iyileşecek bu grip efecik e dikkat et bulaşmasın
Efe iki gündür burnu tikali setenGecmis olsun tatlım bende ayniyim ilac filan kar ermedi neler yaptım illaha kendi kendine iyileşecek bu grip efecik e dikkat et bulaşmasın
Cene çallar siziii
Ahhh aahhhh bendeeeÂmin canım sagol bebisim olsun başka ne isterim !
Sagol canimcimmÇok geçmiş olsun canım,Iyı bak kendine
Efe iki gündür burnu tikali seten[/QUOTECanım doktor izin verirse eczaneden okyanus suyu al burnuna Efe'nin çok iyi geliyor
Zaten Hastasin alcaklardan uç,ruzgar yemeGalkisa azirimmm eyy geceleerr
Sana da geçmiş olsun Suwra,salgın var galiba. Herkes hasta
Hadi kendine Iyı bak. Allaha emanet olSagol canım teşekkürler evet salgın canım sorma bu yıl bünyem bbitik üçüncü bu maasallah kicisime hiç bulaşmadı öpmedim gerçi ama aynı havayı söluyoruz sonuçta Nets'e kuscelerim ben yatıyorum size iyi sohbetler sabah 8 de kalkıyorum gorusuruz byby
Galkisa azirimmm eyy geceleerr
Hadi kendine Iyı bak. Allaha emanet ol
Yine yapayalniz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?