- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.161
Noldu kız böyle kizarmissin
Yalniz mi kaldinnnsıkıntıdan ötürü canım
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ayy şifa olsun inşallah. Bir an önce iyilesSagol canım az evvel kocise sırtımı vikiskettim havlu koyduk yatıyorum yanıyorum cOk kötü
Yalniz mi kaldinnn
Hira yasakim ay bu alerji gibi kotu bisey gormedim yavrum yuzunu kasimakta maf oldu Rabbim yinede beterinden korusunHira mi.melikemigeçmiş olsun
Ayy şifa olsun inşallah. Bir an önce iyiles
Hira yasakim ay bu alerji gibi kotu bisey gormedim yavrum yuzunu kasimakta maf oldu Rabbim yinede beterinden korusun
Hira yasakim ay bu alerji gibi kotu bisey gormedim yavrum yuzunu kasimakta maf oldu Rabbim yinede beterinden korusun
Cnm doktor krem vermisti etkisi olmadi daha pzts doktora tekrar goturcem ins o zaman caresine bakarlarGecmis olsun canım ya ! İnşallah iz kalmaz kıyamam yazık ilaçlar iyi gelmedi min?
Sana cok gecmis olsun cnm ooyy o sirt agrisini bilirim cok kotu Allah sifa versinSagol canım az evvel kocise sırtımı vikiskettim havlu koyduk yatıyorum yanıyorum cOk kötü
Cnm doktor krem vermisti etkisi olmadi daha pzts doktora tekrar goturcem ins o zaman caresine bakarlar
Sana cok gecmis olsun cnm ooyy o sirt agrisini bilirim cok kotu Allah sifa versin
Valla cnm yok yappmadilar onemsiz dediler krem verdiler burdaki doktorlar önemli bi sey olmadikca kulasmazlar Allah bunlarin eline dusurmesin hayirlisiyla pzts olsun doktora soylerim testi yapsin diyeCanım alerji testi yaptılar mı neden olmuş nededilee hıra kisveme? Alerji testi yapmadilarda yaptir mutlaka
Valla cnm yok yappmadilar onemsiz dediler krem verdiler burdaki doktorlar önemli bi sey olmadikca kulasmazlar Allah bunlarin eline dusurmesin hayirlisiyla pzts olsun doktora soylerim testi yapsin diye
Cnm kendi adima soyleyeyim önemli değil sen iyi olda yaparsinSormma vallahi telefonla girince hiç yetişemiyorum beğenide yapamıyorum tabletten girince yapabiliyorum anca suan telefondan giriyutjmb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?