- 9 Nisan 2013
- 2.170
- 556
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.181
Varda ilac vermiyolar cnm yok yaptirrim kuzumu bole gordukce icim parcalaniyo vallaCanım doğru dürüst
Canım doğru dürüst doktor yokmu götüresin ama mutlaka yaptir testi canım ihmal etme kedin birşeye karsı alerjisi var
Varda ilac vermiyolar cnm yok yaptirrim kuzumu bole gordukce icim parcalaniyo valla
Ne kadaaan öyle cok konusmussunuz gizlaaar valla yetisemiyoooomm hızınızaaa
Iy geceler suwram.hayırdır nereye yolculukİyi geceler kızlar esın sabah hava alanına gidicek 4.30 da kalkmam lazım görüşmek üzere byby
Doru şimdiki doktorların çoğu yanlış teşhis koyuyo doru ilaç bile veremiyorN
Nerede eski doktorlar artık cogu önemsemiyor insanları para olarak görüyorlar saglıgımız kimlere emanet Allah beteyknden korusun
Ayyyy demek küçük kuzuHira yasakim ay bu alerji gibi kotu bisey gormedim yavrum yuzunu kasimakta maf oldu Rabbim yinede beterinden korusun
Lafa bakçok müteşşekkir oldumarbiden
Yıldızim karşılaşmiyoz yawBdv nedir
Saol.melekim gerekli açıklamayı yapmissinevet bak bu doğru ama icranım hasta
yasakımın oğlanı çok yaramazbi bebe yaaww sehpa tepelerinde geziyo o derece daha bir yaşında bile değil rosem de geldi gitti cimcime yine yok meydanda
Ahhh canimm yaaa
Al bu da benden sana
Ahhh canimm yaaa
Al bu da benden sana
Nolmuskiicimcime icran suwram yıldız esmerim biçim biçim mariamelikem Bi bakın hele benim gördüğümü sizde gördünüzmu
Nolacak ne bunlar biz yokkenNolmuskii
Nolacak ne bunlar biz yokkençiçek.böcük şeker iltifatlar
Hosbuldukk harbicanHoş geldin yasakim
Yaw utandırdın beni
Al bak buda sana canmm
Yok canım kurabiye yarışması var. Ona katıldım. Orda takılıyorum siz yokkenHosbuldukk harbicannörün.yosam bdv demiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?