- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.241
Hee lee...ozledim seni valla hayalimmm sohbetini hele oyy oyyYıldızim karşılaşmiyoz yaw
yasakım çekme güzel saçcıklarımıLafa bakhiç bana denmedi bole banada o dediğin den ol
cimcime icran suwram yıldız esmerim biçim biçim mariamelikem Bi bakın hele benim gördüğümü sizde gördünüzmu
Nolacak ne bunlar biz yokkençiçek.böcük şeker iltifatlar
arbi kızımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Burda canım yarışmaya katılan üyeler
harbi kızım inanma dr lara ne olmaz denilen bayanlar hamile kalıyo daha sen yolun çok başındasınHatta bi tane doktor boşuna uğraşma senin çocuğun olmaz bile dedihepsinden ayrı bi yorum çıkıyor,insanda şaşırıyor hangisine inanacagini
icranım nasıl oldun eyimisinOlabiliyo canim.bende cok arastirdim cunku
Ciddimisin harbimHatta bi tane doktor boşuna uğraşma senin çocuğun olmaz bile dedihepsinden ayrı bi yorum çıkıyor,insanda şaşırıyor hangisine inanacagini
He hiç durmadan müteşşekkir ol.anlami ne melekimyasakım çekme güzel saçcıklarımı
ben arbi kızı kandırmakiçin öyle didim
sanada olurum olmammı hiç
yasakım seni tanıdığımiçin dostluğun için seni sevdiğim ve beni sevdiğin için herşey için sana da müteşekkirim
yettimi bu kadaristersen az daha müteşekkir olabilerim
Hee lee...ozledim seni valla hayalimmm sohbetini hele oyy oyy
Bogun nasılsınız icranimArbi kizim oglus uyudu bi mutfagimi topliyim musadenle
Onun hastası çokta ugrasmak ıstememis salak kestirip atmisAaa o doktor tas devrinde yasiyor o zamansalak sey iyice ibsanin moralini bozuolar nasil dr oldularsaa
Bildirmek yasakmış.diskalifiye olunurmusarbi kızımoylama başladığında bildir bize belkim oyum sana gidebilir
yok yaşamadıkHeh işte bole ol.harbican la aşk yaşamissiniz biz yokken
valla akaret değelHe hiç durmadan müteşşekkir ol.anlami ne melekimAkaret ne degil demi
ben bulurum o bildirmezseBildirmek yasakmış.diskalifiye olunurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?