- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.221
Temem ozaman..link atilirsa oylarizKonu sahibi bütün topiklere link birakiyo. Ordan bakabilirsin canım. Evet yasak maalesef. Haksız rekabet oluyo,herkes arkadaşına verse oyunu haksizlik zaten bu. Kim en güzel yaptıysa o kazansin
Tamam harbim iy gecelerYasakim ben yatıyorum bir hayli geç oldu. Ben pazar gunu de calisiyorumIyı geceler sana
Görüşürūk yasakimTamam harbim iy geceler
Yarın zaten topiktesinGÖRÜŞÜRÜK
SelaaammmGününüz Aydın olsun Kalbiniz sevgi dolsun
Bugün çok gelen olmaz pazarya
Offff gece geç yatiyom ya çok uykum var
Gününüz Aydın olsun Kalbiniz sevgi dolsun
Bugün çok gelen olmaz pazarya
Offff gece geç yatiyom ya çok uykum var
Arbi kizim hsg cekilmeden tek tupunun tikali oldugu nasil anlasildiAbe ayirli zabahlarin olsun 
2 sene önce cektirmistim ben. Yanıltıcı alabilir dendi sonra.Arbi kizim hsg cekilmeden tek tupunun tikali oldugu nasil anlasildi
Önce doktorum doğuştan biri tıkalı dedi. Şimdiki doktorumda yanıltıcı olabilir tekrar çekelim dedi. Bende bilmiyorum kiArbi kizim hsg cekilmeden tek tupunun tikali oldugu nasil anlasildi
Himm anladim bebusim2 sene önce cektirmistim ben. Yanıltıcı alabilir dendi sonra.
Hatta bi tane doktor boşuna uğraşma senin çocuğun olmaz bile dediHimm anladim bebusim
Önce doktorum doğuştan biri tıkalı dedi. Şimdiki doktorumda yanıltıcı olabilir tekrar çekelim dedi. Bende bilmiyorum ki
Bu yeni gittiğim doktor da aynı şeyi söyledi. Biraz kasildim,korktum belki de o yüzden tıkalıgibi çıktıNqsil cektirdin canim.kendini kastiginda tikali gorunebiliyomus
Hatta bi tane doktor boşuna uğraşma senin çocuğun olmaz bile dedihepsinden ayrı bi yorum çıkıyor,insanda şaşırıyor hangisine inanacagini
Olabiliyo canim.bende cok arastirdim cunkuBu yeni gittiğim doktor da aynı şeyi söyledi. Biraz kasildim,korktum belki de o yüzden tıkalıgibi çıktı
Aynen ya aslında şikayet etmeliyiz böyle doktorlariAaa o doktor tas devrinde yasiyor o zamansalak sey iyice ibsanin moralini bozuolar nasil dr oldularsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?