Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anladım cimcimemo zaman ihmal etme erifiniyaaw mamutun da neka inatmış öyle
biz bekleriz sen sonra gel
benim erifim evde yok bende ondan girdim

Benimkide yok su anda k.validmi hast . Goturdu alcilarni cikartmaya Eymende ordaydi da uyumus uyanmis halasida ala geldii

.

O yokkende yada o erken uydu zamanlar geliom ayin 17 de zaten tanzanyaya gidio 10 gunlune falan o zamanlar gelirim ins

He pek inattr . Fazla onla inatlasmammaya calisirim yapar cunku didini . Griptim öpme hastlanirsin didim . Ondada bida opmedi beni bi hafta agladim da oyle opmeye basladi sonra cok fena korkarim yani . Onu sevdiimi bikio ya esek erif kendiyle tehdit eder hep beni

abooooowneka inatmışeymen nasıl duruyo sen olmadan
tanzanyada ne işi var
Tanzanya canavarımı getirip gelcek yosamsize

abooooowneka inatmışeymen nasıl duruyo sen olmadan
tanzanyada ne işi var
Tanzanya canavarımı getirip gelcek yosamsize

Oyle felaket . Durur öyle onceden durmuyoduda gide gele gide gele alistr dik . Bende rahat rahat ev isimi yapiom kaffa dinliyom kocayla yeme cikiom

Orada depo aciyorlar . Celebim yazdan beri orada şimdi mamutta bakmaya gidio ondan

Oyle felaket . Durur öyle onceden durmuyoduda gide gele gide gele alistr dik . Bende rahat rahat ev isimi yapiom kaffa dinliyom kocayla yeme cikiom

Orada depo aciyorlar . Celebim yazdan beri orada şimdi mamutta bakmaya gidio ondan
kız cimcime çelebi kim geçende duydum anlamadımtanzanya çok uzak değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…