- 9 Nisan 2013
- 2.170
- 556
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.341
Gecmis olsun cnm bundan 2 gun oncede bnm basima gelmistiCok buyuk bi tehlike atlattiksupurge yapiodum prizdeki ucluye takmistim yaptim neyse bi baktim ucluden dumanlar cikiyo plastigi eriyoo
Aaa geçmiş olsunGecmis olsun cnm bundan 2 gun oncede bnm basima gelmisti
yok galmam merak etme icranımaaa melekim gusura galma yaw gecmisi bi okum.bi begenim.dedim accik calistim.yeni bitti
He aklıma geldi puzzlegibi yazınla birleştirip bu sonuca vardım
geçmiş olsun hicranımCok buyuk bi tehlike atlattiksupurge yapiodum prizdeki ucluye takmistim yaptim neyse bi baktim ucluden dumanlar cikiyo plastigi eriyoo
Sagol canim bu coklu prizler tehlikeliGecmis olsun cnm bundan 2 gun oncede bnm basima gelmisti
yok galmam merak etme icranım
Savul melekimgeçmiş olsun hicranım
ben bi kere kettle ocağın üstüneSagol canim bu coklu prizler tehlikeli
ben bi kere kettle ocağın üstünekoydum fişini takmışım aynı zamanda ocagıda açmışım su ısıtıyom bi yandan da kahvaltı hazırlıyom dalmışım
ben içeri girdimerifim mutfağa gitti bana içeri gelince diyo ki sen naptın dalgamı geçiyon dedim napıyım
meğer ketıl yanmaya başlamışhem ocak yanıyo hem elektirik
He bi günde unuttumhala umutmadın mı itirafımı
Abowwwben bi kere kettle ocağın üstünekoydum fişini takmışım aynı zamanda ocagıda açmışım su ısıtıyom bi yandan da kahvaltı hazırlıyom dalmışım
ben içeri girdimerifim mutfağa gitti bana içeri gelince diyo ki sen naptın dalgamı geçiyon dedim napıyım
meğer ketıl yanmaya başlamışhem ocak yanıyo hem elektirik
ma bakilacak.kadar var :57/ya bakarsın öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?