- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.381
bugün arbi kızda uğramadı hiç
Bugün çok yogundum canım gelemedim bir türlübugün arbi kızda uğramadı hiç
icranım sen ne zaman girdin aramızaBen yokum oralarda
Duydum koşa koşa geldimarbi kız dedim sesimi duydumu nebeğenisi geldi
osgeldin arbi kızanımBugün çok yogundum canım gelemedim bir türlü
Orayada yazdom emme.. Tarifi aldim hafra sonu yapcam misafirlere kac tane cikar ki.bu olculerleTamam canım
Ayyy inşallah canim yaaaharbi kızım inanma dr lara ne olmaz denilen bayanlar hamile kalıyo daha sen yolun çok başındasın
Allahın izniyle her sorun aşılır
icranım yineOrayada yazdom emme.. Tarifi aldim hafra sonu yapcam misafirlere kac tane cikar ki.bu olculerle
inş arbim inş hayra çıksın rüyalarAyyy inşallah canim yaaayanımda çalışan elemanım var dün gece beni ruyasinda görmüş. Hamileymisim,dogum yapiyomusum kimsenin yanında konusmuyorum problemlerinden hani bilinç altına işlemiş diyeyim. Bir an da rüyasını anlatinca çok mutlu oldum
Benimkiler koceman kocemanOrayada yazdom emme.. Tarifi aldim hafra sonu yapcam misafirlere kac tane cikar ki.bu olculerle
Reklam aşkı miiiiiiyok yaşamadıkreklam aşkıydı o
5,6 binlerde galibaicranım sen ne zaman girdin aramızasenin eksikliğin belli
O kadar üzüldüm ki yasakim günlerce ağladımCiddimisin harbimbi tip tikali ve pko olduğun içinmi dedi ilk defa duydum bu sorunlarla hiç bebek olunmayacagini
Inanma harbim bu gerizekalınin söylediği seni umutsuz yapmasıniyi bi doktorla Rabbimin izniyle olunmayacak bişey yok
Harbican
Akrabalardan milet gezecek yer ariyo gis gunuicranım yinekim geler
yok oynamadımReklam aşkı miiiiiisen benim duygularimla mi oynadiiiinnnnn
sen epey geç gelmişin icranım5,6 binlerde galiba
Bak yine zekzi zekzi utanmis çılgın seyyyHarbican görmesin zekziligime dayanamiyoda utaninca
Akrabalardan milet gezecek yer ariyo gis gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?