- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.441
he biliyorum bendeAsel_k nin topikindeki esrayi diosun esi ameliyat olduktan bi kac ay sobra asilama yaptirdi ilk asilamasi tuttu canim ever gunler kaldi arada bakiyorun sukur.. 7yil falan bekledi oda
O kim tanımıyorm ama Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahAsel_k nin topikindeki esrayi diosun esi ameliyat olduktan bi kac ay sobra asilama yaptirdi ilk asilamasi tuttu canim ever gunler kaldi arada bakiyorun sukur.. 7yil falan bekledi oda
Hee cok eyy ettimhe biliyom bende girmiştim ora bi kaç kez
tam adresini bulmuşunicranım
yaawwHoşuna mi gitti kiiizz
Angarali die biliom benhe biliyorum bendeesrayı gonyalı esra
konuştum ben onunla 10 yıl sonra olmuş aşılamada
Angarali die biliom ben
Yok gayserili ogonyalıdeğelmidi
ağza bak ağzaYok gayserili o
Sayenizde aplaağza bak ağzanasıda öğrenmiş nasıl gonuşulcanı
Asel_k nin topikindeki esrayi diosun esi ameliyat olduktan bi kac ay sobra asilama yaptirdi ilk asilamasi tuttu canim ever gunler kaldi
arada bakiyorun sukur.. 7yil falan
bekledi oda
inş rosem bigün bizde bebeklerimizi bekliycez burdaKarıştıran ya evet aselin topigi di bende yeni öğrendim eşinin tedavi olduğunu biliyordum en son aşılana yaptiricaz diyordu demekki tutmuş çok sevindim ya oda benim gibi bekledi yıllardır onun icin çok sevindim !
he biliyorum bendeesrayı gonyalı esra
konuştum ben onunla 10 yıl sonra olmuş aşılamada[/QUOTE/]
Nereli olduğunu hatırlanıyorum ama profildeki arkadaslarıma bakınca aklıma geldi dürttüm onu cavap attı oda taniyanadim seni ama çıkardan bir yerden dedi ismini değiştim ya ondan !
Ayyy inşallah inşallah melekimminş rosem bigün bizde bebeklerimizi bekliycez burdaumutsuzluk yok
utanmasınıda bilirmiydin arbidenBakk yaaaçok pis utandim
inş rosem bigün bizde bebeklerimizi bekliycez burdaumutsuzluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?