Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Icranim ve diger kiscelerim.melekim beni yeni tanidiginda ikimizin ortak tanıdığı bi kıs melekime demişkio kızdan uzak dur beni üzdü senide uzerAlamanci havalidir ne demiş hakkımda
Melekim dün itiraf etti watsaptan afet dedi.seni yanlış bilmisim o kıs yüzünden dedi kısaca boleonu uzmemde şöyle oldu.cok alingandiherkesi kıriyo du

Bende kustum bunla.özelden barış diye mesaj yazdı yok dedim.küsüm

Topik sahibi bile kustu.huyunu herkes biliyordu.başka topik bura değil ama

Bole iste

Ana sende bizi unutunca biz napacazama tek olsunda gelme diycem ama kalbim.kırık olur
unutmam yasakım sözhem bura girmesem sende beni başka yerlerden ırahatsız edersin o zaman girerimmesela akaret mesajları yaz bana hani nerde verdiğin sözler de niye gelmiyon deertürlü akaret serbest

unutmam yasakım sözhem bura girmesem sende beni başka yerlerden ırahatsız edersin o zaman girerimmesela akaret mesajları yaz bana hani nerde verdiğin sözler de niye gelmiyon deertürlü akaret serbest
Oooo onu yaparım eğer engellemez sen

Görünüşe aldanma diye bosuna dememişler tatlıya bağlananıza sevindim baskasının ipiyle kuyuya inilnwz diye bosuna dememişler kızlar

hehe yasakım sonunda itirafta bulundum
öle demiştim nede olsa alamancı havalıdır dedim
kızma yasakım affetaffedersen müteşşekkir olarım bak

hehe yasakım sonunda itirafta bulundum
öle demiştim nede olsa alamancı havalıdır dedim
kızma yasakım affetaffedersen müteşşekkir olarım bak
Ya icranim melekimde destek vermişnapim sole sincik

Ama kızı tanimazsiniz buraya hiç gelmediküsüm ya o yüzden.onun yüzünden yillardir bulunduğum topiki terkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…