- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.481
Aboowww cilgin oğlanBilmiyom harbim oglana bağlı teli farkedince istiyo vermeyince isiriyo agliyo
yazarım tememOzaman okuyorsa o kişi anlar.icran a özelden yaz
arbi kızım ben bi karar aldımInsallah kuzum o günleri görürüzilk önce burda duyuru yapalim
yaz hadi yasakım bekliyomDu yazım.erkes bilsin melekim
arbi kızım ben bi karar aldımilk üç ay kimseye demicem aileler dışında he bide cinsiyetinide öğrenmicem inş bi
olsunda
unutmam yasakım sözAna sende bizi unutunca biz napacazama tek olsunda gelme diycem ama kalbim.kırık olur
Yazdım yok yaw bizim burdaki kislarimiz dan saklımiz olmaz. Herseyimiz ortadayaz hadi yasakım bekliyomicranım üzülmesin gizli gonuşuyoz sanmasın
inş rosem herşey gönlünce olsunTamam soz hepinize yollayacağım canım Allah'tan bir mani olmazsa ay olarak Mayıs'ta ama gun olarak daha belli değil
Oooo onu yaparım eğer engellemez senunutmam yasakım sözhem bura girmesem sende beni başka yerlerden ırahatsız edersin o zaman girerim mesela akaret mesajları yaz bana hani nerde verdiğin sözler de niye gelmiyon de ertürlü akaret serbest
Icranim ve diger kiscelerim.melekim beni yeni tanidiginda ikimizin ortak tanıdığı bi kıs melekime demişkio kızdan uzak dur beni
üzdü senide uzerAlamanci
havalidir ne demiş hakkımdaMelekim dün itiraf etti watsaptan afet dedi.seni yanlış bilmisim o kıs yüzünden dedi kısaca bole onu uzmemde şöyle oldu.cok alingandi herkesi kıriy
du
Bende kustum bunla.özelden barış diye mesaj yazdı yok dedim.küsüm
Topik sahibi bile kustu.hüzün herkes biliyordu.başka topik bura değil ama
Bole iste
ilk üç ay söylemicem kimseye rosemBize de mı söylemeyeceksin Melekim ask Olsun
hehe yasakım sonunda itirafta bulundumIcranim ve diger kiscelerim.melekim beni yeni tanidiginda ikimizin ortak tanıdığı bi kıs melekime demişkio kızdan uzak dur beni üzdü senide uzer Alamanci havalidir ne demiş hakkımda
Melekim dün itiraf etti watsaptan afet dedi.seni yanlış bilmisim o kıs yüzünden dedi kısaca bole onu uzmemde şöyle oldu.cok alingandi herkesi kıriyo du
Bende kustum bunla.özelden barış diye mesaj yazdı yok dedim.küsüm
Topik sahibi bile kustu.huyunu herkes biliyordu.başka topik bura değil ama
Bole iste
Bende öyle düşünüyorum biliyor musun. Ilk 3 ay soylemiycem ne olur ne olmaz. Cinsiyetini merak ederim amaarbi kızım ben bi karar aldımilk üç ay kimseye demicem aileler dışında he bide cinsiyetinide öğrenmicem inş bi olsunda
yiğidin malıYazdım yok yaw bizim burdaki kislarimiz dan saklımiz olmaz. Herseyimiz ortada
Ay icranim bugün aklımdaydı kızın nickini hayirlayamamistim
yok hiç engelleyebilirmiyimOooo onu yaparım eğer engellemez sen
haklısın rosemGörünüşe aldanma diye bosuna dememişler tatlıya bağlananıza sevindim baskasının ipiyle kuyuya inilnwz diye bosuna dememişler kızlar
Ya icranim melekimde destek vermişhehe yasakım sonunda itirafta bulundum
öle demiştim nede olsa alamancı havalıdır dedim
kızma yasakım affetaffedersen müteşşekkir olarım bak
Bak yine emir içinyok hiç engelleyebilirmiyimgıyamam sana hem damadımı merak ederim böyümüşmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?