- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.501
bende meraklıyım çok ama öğrenmicem diyom şimdilik kız oğlan ne farkederBende öyle düşünüyorum biliyor musun. Ilk 3 ay soylemiycem ne olur ne olmaz. Cinsiyetini merak ederim ama
Haklısın melekim yeterki hamile ol nezaman istersen soyleilk üç ay söylemicem kimseye rosemilk üç ay düşük tehlikesi oluyo çünkü küsme bana rosem
Yazdım oku yaw
ne yaniYa icranim melekimde destek vermişnapim sole sincik
Ama kızı tanimazsiniz buraya hiç gelmediküsüm ya o yüzden.onun yüzünden yillardir bulunduğum topiki terkettim
Sen duramaz sin melekimbende meraklıyım çok ama öğrenmicem diyom şimdilik kız oğlan ne farkeder
Icranim karar versinnne yaniaffetmiyecenmi
yaww senide merak ederimBak yine emir içinben neyim ki heçim
ne yani çok mu meraklıyımSen duramaz sin melekim
yaww senide merak ederimsende damadımın biricik validesi valide sultan olmadan olurmu
Yolarim o kisiIcranim ve diger kiscelerim.melekim beni yeni tanidiginda ikimizin ortak tanıdığı bi kıs melekime demişkio kızdan uzak dur beni üzdü senide uzer Alamanci havalidir ne demiş hakkımda
Melekim dün itiraf etti watsaptan afet dedi.seni yanlış bilmisim o kıs yüzünden dedi kısaca bole onu uzmemde şöyle oldu.cok alingandi herkesi kıriyo du
Bende kustum bunla.özelden barış diye mesaj yazdı yok dedim.küsüm
Topik sahibi bile kustu.huyunu herkes biliyordu.başka topik bura değil ama
Bole iste
icranım karar seninIcranim karar versinn
Hangi birinine yani çok mu meraklıyımanlatsana meraklılığımı kıslara
Tabii ki fark etmez ama insan yine de bilmek isterbende meraklıyım çok ama öğrenmicem diyom şimdilik kız oğlan ne farkeder
ee nede olsa dünyanın100 yaşında da olsam hep avalı olcem
Amin insTabii ki fark etmez ama insan yine de bilmek isterkız olursa pembis pembis elbiseler alicammm erkek olursa masmavii cicilerrr
Heçee nede olsa dünyanınen gözel garısısan
Ilk hamile olduğunu öğrendiğinde neler hissettin yasakim ne yaptinAmin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?