- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.661
işte o konuYYuk anlamadim melekim sadece hancekim bahsettydi . Yasakimla bi kiz yartismiz yasakim terk etmiş
Yok yaw ne alaka alla alla sizde er birşeyi yanlış anliyosunuzY ILE BAŞLAyiP L ILE BÜTÜN Bi BENmİ Varım KOCA KK da
Abowwww puzzle çözüldü harbican kesin yüzde 99 irkek
abooowbida arbi kızla yalnız galma sakın icranımla banada kırmısı don diktiği gün bende şüphelendim
Ayana kaldır melekik bildin
Yaw gidin alla allaAyana kaldır melekik bildin
Yok yaw ne alaka alla alla sizde er birşeyi yanlış anliyosunuzY ILE BAŞLAyiP L ILE BÜTÜN Bi BENmİ Varım KOCA KK da
tahminlerimin beni yanıltmıcanı biliyodum zati
bu topikten içeriAbowwww puzzle çözüldü harbican kesin yüzde 99 irkekgapiyi kitliyelim girmesin iceri gandiramadi daha fazla bizi kizan
Yokmu yaw başkaBizim tppikte sen varsin
Yaw gidin alla allaiftiraya maruz kaldım iymi
sabimiSabinin Günahını aliyonuz
Yaw ilk geldiği gün anladım aslimda emin olmak için bekledim.bu topikten içeriirkek sinek bile giremez içeri nasılda sızdı hiç anlayamadık hiç
Kolay gelsin ey temizle tosun umuBen bi oglumun altini degstrip gelim mas cocuk metabolizmlar dakkada is görüyor
Yaw ilk geldiği gün anladım aslimda emin olmak için bekledim.bi gece durup dururken.mrb dedi. alla alla ne munasebet dedim icimden ama karşı koyamadim sazan gibi atladim osgeldin dedim
hep birlikte veririz kararıHarbicanın dayanılmaz bi cazibesi var ama
Irkekde olsa nolur kalsın kowmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?