Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Profiline baktim temiz kiz bebek istio

Allahim ins kisa surede nasip eder tum olmayan kiscelerimize

Iftira atmadim sordum
Biz iyi niyetli yaklaşalim...zaten erkek üye zamanla belli eder kendini...bencede Sibel erkek değil...arkadaşımız olcek ins

Ya şimdi brnm sorunlu olmadi ya prolaktin yuksekti ama azdi onuda dengelediydik nasip etti allah. Bu konularda bazen fransiz kaliom. Cevab vermrk istemiyorum konuya dahil de olmak istemiyorum yanlis bişi dirim diye simdii tekrar onlardan ozur diliyorum bana sorup benm dger arkadaslarima yonlendirdim ve yonlendircem kizlardan

TM olur BN20 yasindayim 3 sene sonra sewdgim insanla kkaçarakewlndm ailmle konusmuorm hala. 1 ssenedr cock istiorz 4 ay önce tüplerim kapaliydi ve perde vardi ameliyat oldm perde alindi bi tupum acildi bu ay ise 2 kutu klomen ve catlatma iğnesi vuruldum adetm 2 ggün gecikti kan testi yaptrdm yok çok istiyorum bi yanimin boslugunu ewladmda bulacam inş naspse olacak bnmde hikaym bole

Bildigini paylas cimcimem.

Bi aile dramida ins bebisin olurda aileninde kalvi yumusar canm . Artik bizlerde variz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…