- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.141
Du yalnız birakma beniDa tanismadan hadi irkekkse ondan sonra kosup gelme sapik var di
Hadi grusuruk
Dur yaw içimize kurt düşürmebi tanıyalım iftira atmayalım hemen
Hoşgeldin...ins hasretin sonn bulur.zaten erkek üye bi yerde fire verir.Yok be cnm erkek falan değilim :)) 1 senedir bebek hasreti cekiorum o yüzden dertlesmk için üye oldm
Biz iyi niyetli yaklaşalim...zaten erkek üye zamanla belli eder kendini...bencede Sibel erkek değil...arkadaşımız olcek insProfiline baktim temiz kiz bebek istio
Allahim ins kisa surede nasip eder tum olmayan kiscelerimize
Iftira atmadim sordum
Du yalnız birakma beni
Sibel kisce kısa bahsetsen kendin den iy olur.mesala bi sorun varmi sende eşinde.hani doktor değiliz ama bi yorum yapabilmek için soruyorum.Hosbuldk tsk ederim inş bugün test yaptrdm yine yok
Temem iy geceler..bende inanmıyom bdv ye.çoğunluğu uyduruk benceGozlerim agridi yasakim tablo yuzunden ondan gidim didiydim . Hem saatte baya oldu ya . Bdv de de hep fake hesaplar va
Tamam sibelimİnş bbinden emin olabilirsiniz zamanla anlaslir kizlar
İnş bbinden emin olabilirsiniz zamanla anlaslir kizlar
Bildigini paylas cimcimem.Ya şimdi brnm sorunlu olmadi ya prolaktin yuksekti ama azdi onuda dengelediydik nasip etti allah. Bu konularda bazen fransiz kaliom. Cevab vermrk istemiyorum konuya dahil de olmak istemiyorum yanlis bişi dirim diye simdii tekrar onlardan ozur diliyorum bana sorup benm dger arkadaslarima yonlendirdim ve yonlendircem kizlardan
Sibelim sen bizim kizce olcen blli oldu ondsn rahat konus cekinken konusma bide yorumlarimizi begenir misin
TM olur BN20 yasindayim 3 sene sonra sewdgim insanla kkaçarakewlndm ailmle konusmuorm hala. 1 ssenedr cock istiorz 4 ay önce tüplerim kapaliydi ve perde vardi ameliyat oldm perde alindi bi tupum acildi bu ay ise 2 kutu klomen ve catlatma iğnesi vuruldum adetm 2 ggün gecikti kan testi yaptrdm yok çok istiyorum bi yanimin boslugunu ewladmda bulacam inş naspse olacak bnmde hikaym bole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?