- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.781
Hoş geldinnnn
Afiyet olsun tatlimm
Iyiyim,sorun yok Allaha şükür. Sende ne var ne yok
Yasakim zaten cok avali hatundoğru diyon cimcimem bizim neyimiz eksik
Haydi sor sor sorYAnii canim
Arbi ne sorcam sana canmyamacima gel bakim
Ay saol harbicanimyaw sensiz bi yerimiz esikmis iyiki yolu bulup geldin
Ay minnos yaEymen pesinde kosusturmaca k.validrmgilde celrvimin gorumcenin cocuklari ile oynuo simario bide en kucuk bu olunca evde de ayni oyunlaru benden istio.
Bak şimdi yaaaGercektende topige bir arbilik ggeldi
Gerçekten Böyle mi düşünüyorsun
Çok mutlu oldum ama benBizde yalan yoktur canm irşey vaRdir bi yalan dolan yoktur
Haydi sor sor sor
Bak şimdi yaaa
Gerçekten yok. Sizinle ortak yanlarimiz çok. Allah var sizde çok samimi kizlarsiniz. Çok sevdim sizi kısa sürede. Gün içinde aklıma geliyosunuz hep,akşam olsada foruma girsem diyeSen uzun suredir bu forumdasin her yere girmis cikmisligin var elhamdulillah. Ve can alaci soru geliyi bizim topik gbi bi fforum var mi gördün mu hic durust cevap please
Hakkaten haaaAbowww frna zeksi bi sekilde utandin devrelerim yandı
Çok mutlu oldum ama bencimcimem çok yalnızım burda ben.. ailem istanbulda,ben mersine gelin geldim. Çalıştığım için sosyal cevrem de yok maalesef. Forum bana Iyı geldi,yalnızlığımı unutuyorum sayenizde
Insallah canım. Sizden çok tavsiye alicam ben daha,gitmem hiç bir yerlereBende evde oldum halde yok . Ne bilim karsimdaki insanlar insanlar guven saglamio . Ailemle kusus yani rvliligimize zarar vercek davranislar oldu . Esimin ailesinde de o yuzden de kimseyle gorusmuyorm. Ancak esim yanimdaykene . Baanfs cok iyigelii butun kizlarimz hepsi birbirinden harika ins bu arkadasligimz uzunnn zaman surer
Ins sürer cimcimem dilimizden anliyozBende evde oldum halde yok . Ne bilim karsimdaki insanlar insanlar guven saglamio . Ailemle kusus yani rvliligimize zarar vercek davranislar oldu . Esimin ailesinde de o yuzden de kimseyle gorusmuyorm. Ancak esim yanimdaykene . Baanfs cok iyigelii butun kizlarimz hepsi birbirinden harika ins bu arkadasligimz uzunnn zaman surer
Tabi GitmiycenInsallah canım. Sizden çok tavsiye alicam ben daha,gitmem hiç bir yerlerebebisim olacak,onla ılgili bilgilendireceksiniz beni
Insallah kuzummm inşallahTabi Gitmiycenberaber buyutecez bebeği ni ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?