Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bizde yalan yoktur canm irşey vaRdir bi yalan dolan yoktur
Çok mutlu oldum ama ben cimcimem çok yalnızım burda ben.. ailem istanbulda,ben mersine gelin geldim. Çalıştığım için sosyal cevrem de yok maalesef. Forum bana Iyı geldi,yalnızlığımı unutuyorum sayenizde

Sen uzun suredir bu forumdasin her yere girmis cikmisligin var elhamdulillah. Ve can alaci soru geliyi bizim topik gbi bi fforum var mi gördün mu hic durust cevap please
Gerçekten yok. Sizinle ortak yanlarimiz çok. Allah var sizde çok samimi kizlarsiniz. Çok sevdim sizi kısa sürede. Gün içinde aklıma geliyosunuz hep,akşam olsada foruma girsem diye kasmiyosunuz insanı. Sakadan anliyosunuz

Bende evde oldum halde yok . Ne bilim karsimdaki insanlar insanlar guven saglamio . Ailemle kusus yani rvliligimize zarar vercek davranislar oldu . Esimin ailesinde de o yuzden de kimseyle gorusmuyorm. Ancak esim yanimdaykene . Baanfs cok iyigelii butun kizlarimz hepsi birbirinden harika ins bu arkadasligimz uzunnn zaman surer

Insallah canım. Sizden çok tavsiye alicam ben daha,gitmem hiç bir yerlere bebisim olacak,onla ılgili bilgilendireceksiniz beni

Ins sürer cimcimem dilimizden anliyoz bide bi kaç kiscemiz daha bebesine kavussun daha ne isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…