- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.801
Saol harbim sende öylesin sanki yillardir bu forumdasinGerçekten yok. Sizinle ortak yanlarimiz çok. Allah var sizde çok samimi kizlarsiniz. Çok sevdim sizi kısa sürede. Gün içinde aklıma geliyosunuz hep,akşam olsada foruma girsem diyekasmiyosunuz insanı. Sakadan anliyosunuz
30 zuma geldim harbimYasakim sen kaç yasindasin tatlim
Buraya "selam" yazdigimda bu kadar tatlı kızlar olduğunuzu hiç bilmiyordumSaol harbim sende öylesin sanki yillardir bu forumdasinbizde bole kislar istiyoz
Abbaammmm30 zuma geldim harbimMELEKiim LE ablaniniz
Gerçekten yok. Sizinle ortak yanlarimiz çok. Allah var sizde çok samimi kizlarsiniz. Çok sevdim sizi kısa sürede. Gün içinde aklıma geliyosunuz hep,akşam olsada foruma girsem diyekasmiyosunuz insanı. Sakadan anliyosunuz
Hakkaten haaa
Yerim ben siziiiiiBiz oyleyiz . Yssakimin bizi bir tanıtımı var irseyy var bizdr sive mive kafana gore
Insallah canım. Sizden çok tavsiye alicam ben daha,gitmem hiç bir yerlerebebisim olacak,onla ılgili bilgilendireceksiniz beni
Ins sürer cimcimem dilimizden anliyozbide bi kaç kiscemiz daha bebesine kavussun daha ne isteriz
Amiiiinnnnnnn inşallah yarabbiimmmm. Allah kimseyi bununla imtihan etmesinAunen yasakim hepici bu yik içinde alirlar bebeklerini ins
Amiiiinnnnnnn inşallah yarabbiimmmm. Allah kimseyi bununla imtihan etmesin
Böyle ponpon kız miAmin canm .
Yaw sabahtan beri hareketli ponpon kiz resmi ariom yuk
Yasakimin aklinj basindan alip yildan cikarcam
Cok arbi kiscesinArbiden geldim arbiden burdayim arbiden osledim ne oliy bana er lafa arbi cevabim var
Aaa vallamiboyük tesaduf
yaw yillardir gittiğim kadın doktorumun ogluda 27 subat mis.emirin doğduğu günü görünce çok şaşırdı.ağladı..çünkü herseyi o doktor biliyodum.kayıplarımi ne.
17 subat çok güzel.gün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?