- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.881
Birikince zor oluyo dimiHızlıca beğendim emencik
Sende utanma şöyle bak bende cikicam yoldanKiviriyo gelde çıkma yoldan
Komşumusunuz hicran laHoşbuldum kızlar ee ne var ne yok anlat
Kız hicran neden nick değiştirdin ki sen
Eee sizinde bi hassas noktanız vaaaaaSende utanma şöyle bak bende cikicam yoldan
Aynen harbicanim geceye kalmasın istedimBirikince zor oluyo dimi
Ben sabah giremiyorum ya,akşam bir giriyorum Abbooowwww 20 sayfaAynen harbicanim geceye kalmasın istedim
Xx ayşe harbikizi tanimiyonmuHoşbuldum kızlar ee ne var ne yok anlat
Kız hicran neden nick değiştirdin ki sen
He bazen çok.birikiyoBen sabah giremiyorum ya,akşam bir giriyorum Abbooowwww 20 sayfa
Ben giremiyorum o saatlerdeHe bazen çok.birikiyoözelikle öğlen saatlerinde
Iste bugün geldin ya harbicanim.o saatlerde topikte kislar genellikleBen giremiyorum o saatlerde
Bugün istisnaydi ama. Işimiz yoğun giremiyorum ben o saatlerdeIste bugün geldin ya harbicanim.o saatlerde topikte kislar genellikle
Cıkss ne işim var kız o delilerin içinde benim kafayımı tırlatırım hiç adam akıllısı yok vallaXx ayşe harbikizi tanimiyonmubdv ye takiliyomussun
Üzülme harbim.yine denk geliyozBugün istisnaydi ama. Işimiz yoğun giremiyorum ben o saatlerdehep kaciriyorum sohbetleri
Her an,her yerde gorebilirsin beni canımCıkss ne işim var kız o delilerin içinde benim kafayımı tırlatırım hiç adam akıllısı yok valla
Harbikızı siyaset topiğinde görüyom bazen
Ahh harbikız bana eskiyi hatırlattın biliyon bi radyo vardı harbikız diye ne inlerdim
Hiç yoktan iyidir DimiÜzülme harbim.yine denk geliyoz
Cıkss ne işim var kız o delilerin içinde benim kafayımı tırlatırım hiç adam akıllısı yok valla
Harbikızı siyaset topiğinde görüyom bazen
Ahh harbikız bana eskiyi hatırlattın biliyon bi radyo vardı harbikız diye ne inlerdim
Nasıl bilirdiniz
Bak tanıyon yinedebende bdv de tanidim buraya gelmeden.once
TabiHiç yoktan iyidir Dimiaz da olsa sohbet edebiliyoruz
Nickin gibi bi.kizansinNasıl bilirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?