- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.901
E yani hiç konuşmadık sanırım demi kız harbikız
Bak tanıyon yinedebende bdv de tanidim buraya gelmeden.once
Transfer etmişsin kızı resmen yasakhayalNickin gibi bi.kizansin
Nickin hep dikkatimi cekiyodubi akşam baktım burdasin ALLAM BU Kisceyi ÇOK begenmistim buraya gonderdin bdv yerine dedim
Evet canım karsilasmamistik hicE yani hiç konuşmadık sanırım demi kız harbikız
Yaaa çok mutlu oldum ama ben simdiiiNickin gibi bi.kizansin
Nickin hep dikkatimi cekiyodubi akşam baktım burdasin ALLAM BU Kisceyi ÇOK begenmistim buraya gonderdin bdv yerine dedim
Valla ettim.Transfer etmişsin kızı resmen yasakhayal
Hani bi adam derdi ya a a a açç sesini kardeşim diyeHer an,her yerde gorebilirsin beni canımevet bilmem miiii. Bende dinlerdim
Ol gerçek amaYaaa çok mutlu oldum ama ben simdiii
Vay anasınıValla ettim.hiç inanmam öyle görünmeyen enerjiye ne amma düşünce enerjisiyle getirdim buraya
Muzo mu? Öyle bi maynak vardiHani bi adam derdi ya a a a açç sesini kardeşim diye
Sevindirik oldum ya ondanOl gerçek amada o.ponpon ne simdi
Napim görünmeyen gücün oyununa geldinVay anasınıkendimi oyuna getirilmiş gibi hissediyorum
Bak onun yerine bunlaSevindirik oldum ya ondan
Maynak ne kız bak buda yeni bilşey sanırım maynakMuzo mu? Öyle bi maynak vardi
Bi ara derinden titreme geldi,noluyo la dedimNapim görünmeyen gücün oyununa geldino sıralarda içinde bi.kipirti oldumu sebebini bilmedigin
Ayşe kızce ıcrani nerden taniyodunHani bi adam derdi ya a a a açç sesini kardeşim diye
Ama bak şunun tatliligina,poposuna bi bak Allah icinBak onun yerine bunlaSevin daha gözel
Bi ara derinden titreme geldi,noluyo la dedimbi baktım burdayim nasıl aklıma gelmedi,Allahimmmm
Manyagin ilerlemis,kana karışmış hali; maynakMaynak ne kız bak buda yeni bilşey sanırım maynak
Yok namehreme bakmamAma bak şunun tatliligina,poposuna bi bak Allah icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?