- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.961
Bana bildirim gelmedi hicHarbim gitti ses yok
Bizde de o yok İşte 10 bucağa kadar uyuyo emirEE Okadarda OLSUN çok uyaniyo çünkü
Hep begeniyoruzkiBana bildirim gelmedi hicbende diyorum nereye gitti kizlar
Emirde bıraktı sayılır.bikere alıyo uyurken oda gündüzEymende gece emmelerini baya azaltti . 2 kre anca kalkio onceden saatte kalkar emer uyur .
Ya biberon alsa cok iyi olcrk princ unu mama yapıp verdimmi dabaha kadar tok tutar ama biberon sevmiom ucunu kopario disleriyle
Aaa senin oglanin dogum gününe az kalmışHep begeniyoruzki
Yalnız bi ara oglan uyandi harbim ondan ciktim
He harbimAaa senin oglanin dogum gününe az kalmış
Emirde bıraktı sayılır.bikere alıyo uyurken oda gündüz..
meme mi biberon muGunde 1 kere mi emio?
Özel birşey yapacak misinizHe harbimcimcimeniN OĞLUnun DAHA YAKIN 10 GÜN sonra
Aaa senin oglanin dogum gününe az kalmış
He harbimcimcimeniN OĞLUnun DAHA YAKIN 10 GÜN sonra
Ah rosem gündüzde çok uyumaz.dışarda uyutuyomnapim alıştım bende cok severdim uykuyu [/QUOT
Tuh inşallah bir. Yıl sonra düzene girer hersey ilk iki yıl sıkıntı bence sonra düzene girer diye düşünüyorum
meme mi biberon muhangisini sordun memeyi vermiyom cekiyo sadece oynuuo biberonu da bi kere aliyo sadece ek gıda alıyo.kisaca
Yok kuzum aklı ermiyo zaten yaramaz avunmasi zor bi bebek.benden başkasında çok durmuyo.sadece yakinlarla küçük bi kutlama yaparız insÖzel birşey yapacak misiniz1 yaş kutlamalari falan çok afilli oluyo. Görüyorum facede falan
Özel birşey yapacak misiniz1 yaş kutlamalari falan çok afilli oluyo. Görüyorum facede falan
Burnundan gelmesindense yapmamak daha Iyı tabiYok kuzum aklı ermiyo zaten yaramaz avunmasi zor bi bebek.benden başkasında çok durmuyo.sadece yakinlarla küçük bi kutlama yaparız ins
Aslında baştan beri çok iyi emen bi bebek değildi cimcimem.doymadan uyurdu.cimdik ne atardım uyansin emsin diye.yine uyurdu.mecbur sagardim.çünkü agriyodu..Meme sordum . Aa bizimki hrm mrmr hrm ek gıda anasina aglatio . Biberon almiyi . Erken bırakmış emir ya
O zamana aklı erer. Daha güzel olur 2 yaşYapcem arbimde cik büyük bişi yapmiycam . Babamiz yurt disinda olacak . Bndre esimin ailesinden cagrdim iki uc ark. Cagrdim o kadr . 2 yasina artik hayrlisiyla buyuk planlarım va
Aynen harbim.çünkü biliyorum.ağlar bana yapışır...misafir geldiğinde servis bile yapamıyorum.zor bi bebekBurnundan gelmesindense yapmamak daha Iyı tabi
Aslında baştan beri çok iyi emen bi bebek değildi cimcimem.doymadan uyurdu.cimdik ne atardım uyansin emsin diye.yine uyurdu.mecbur sagardim.çünkü agriyodu..Bazı bebekler emme de tembel.oluyo.biberonu da çok sevmedi.onuda bıraktı.bari ona devam etseydi
Aynen harbim.çünkü biliyorum.ağlar bana yapışır...misafir geldiğinde servis bile yapamıyorum.zor bi bebek
Ins senin kuzun kolay bi bebek olur.iştahlı uykusu iyi bi kuzu olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?