- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.941
Şuwram ii geceler
Sağol canımal o zaman buda sana gelsn
Ana yüreği iste
Temem suwramKociş dizi bakar ben sizden yazışırım ! Çıkar da yazmazsam kusura bakman garii
Benimki yarım uyuyoBebeleriniz napar uyudular mı ?
Bebeleriniz napar uyudular mı ?
Benimki yarım uyuyoyarım saat uyutup 10 dk mola veriyo
Saat 9 ds uyudu benim bebeler
Hiç derin değil rosem.gecede çok uyanir.Hımm uykusu derin değil ozaman emircikin geceleri uyuyabiliyor musun bari ?
Oh oh maşallah inşallah Allah bana da öyle bir bebek nasip eder bol bol uyuyan ? Ay ben uykuyu çok seviyorum ya öyle sıkıntım olursa nasıl hakkından gelirim bilmiyorum en çok ondan Endişe ediyorum
Hiç derin değil rosem.gecede çok uyanir.
arikatür bakmaya gitmiştir o canımHarbim gitti ses yok
Hımm uykusu derin değil ozaman emircikin geceleri uyuyabiliyor musun bari ?
Oh oh maşallah inşallah Allah bana da öyle bir bebek nasip eder bol bol uyuyan ? Ay ben uykuyu çok seviyorum ya öyle sıkıntım olursa nasıl hakkından gelirim bilmiyorum en çok ondan Endişe ediyorum
Ah rosem gündüzde çok uyumaz.dışarda uyutuyomBari gündüzleri uyumaya çalış emir uyuduğunda insan en az 7 saat uyumazsa beyin hücreleri ölüyormuş gündüz yarım saat uyku iki saate bedel derler uykusuz nasıl duruyorsun kışçem
Bizde de o yok İşte 10 bucağa kadar uyuyo emirMalsfki bendr uykuyu cok severim ama bnm oglan 5 didi mi kalkar babssi ile kavalti yapar babamz gder 7 gbi tekrar yatar 9da kalkar sonra uykuyaaa hasretim
Gunduz uykusuna
Bi an eymen geldi gözümün onune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?