- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.041
noldu kız niye kötü oldun
Ne yalan söylum onun konuları bana inandırıcı gelmiyoMenessa mi ne di vir uye konu acnis esim parca parca bir etti die . Kiza hamileyken cocu istemiyorum demis bunu 3 haftadr diomus kotu oldum ya
Aboww kimse yok.melekimde suwram da yok.elime sadece icran ve harbi kaliyo nassiniz gizlar Yaw EN ÇOK ikinizi SEVERdim zaten
Ee napalım cimcime hanimOYlemi yasak hanim tamm tammm
Ne yalan söylum onun konuları bana inandırıcı gelmiyoçok basit konular açtı bi ara sunu farkediyorum konularında hep kendini haklı çıkaracak ve savunulacak konular acıyo.elestiriden kaciyo..
Aynısını daha bi Kız daha demisti
Aynı gorusteyimokumuyom ONUN KONULARini O yuzden
Kis oku napacam benHmm bilmiyordum ne bilim etkilendim bida brnde okumam
Ee napalım cimcime hanimherifini bana tercih ediyon gece
LKis oku napacam bensadece onun konuları ilgimi cekmiyo çünkü yorumlar doğal olarak onu kayiriyo öyle bi konu acıyo ki hep madur kendi kimse eleştirerek bi yanını bulamiyo hep vah tüh Menessa oluyo yorumlar
Evet ona bende çok üzüldümMenessa mi ne di vir uye konu acnis esim parca parca bir etti die . Kiza hamileyken cocu istemiyorum demis bunu 3 haftadr diomus kotu oldum ya
Bizde seni seviyozAboww kimse yok.melekimde suwram da yok.elime sadece icran ve harbi kaliyo nassiniz gizlar Yaw EN ÇOK ikinizi SEVERdim zaten
Yok okumadim neymis mevzuYaw haberim yoktu bende ordaydimbalık konusunu okudun mu harbican
Geri geldimGittinmi harbim
Yok okumadim neymis mevzu
He konuyu okumustum. HahahahKayinvalide gelininin önündeki balığı alip kızına yedrio bizim gelin hanimda ses cikarmio. Kararsiz uyeside sey dio bana atar yapion önündeki baliga sahip cikamion dio
Evet ona bende çok üzüldüm
Iyidir tatlım. Elentürükler kesildi magazada. Bakım çalışması varmış. Akşam 6ya kadar gelmeyecekmis. Bizde eve geldikHoşgeldin canim naber
He konuyu okumustum. Hahahahyorum supermis ama
Adamın aklı eski manitaya takılmış,kıza sarmış. Pis herifOyle insanları baba yapmiycan aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?