- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.061
Iyidir tatlım. Elentürükler kesildi magazada. Bakım çalışması varmış. Akşam 6ya kadar gelmeyecekmis. Bizde eve geldik
Adamın aklı eski manitaya takılmış,kıza sarmış. Pis herif
Senden naber cimcimem,nasilsin
Ooo baya iş yapmışsın. Balikli konudan sonra mi geldi bu balık istegiIyim canm bi evi silip supurdum eymeni uyuttum simdi alen ayamda birazdan wc surtcem bi bidr mutfak ve akşam yemem kaldı. Balık isteycem bnm erifden cvb bekliyorum yazmadi bi
Ooo baya iş yapmışsın. Balikli konudan sonra mi geldi bu balık istegi
Bebekte küçük çok dagitmaz evi DimiEvet ya canım fena çekti
Iki uc gune bi yapinca kolay oluo sil supur yapiom hmern
Bebekte küçük çok dagitmaz evi Dimi
Allahim Allahimmm minnak yaramaza bakSen öyle sanotrdugum odayi aksama kadar en az 20 kere duzeltrim. Uatak odasina gttimide hopp camasirlar asa dolaplar kayan kapak kaydirio indirio
Allahim Allahimmm minnak yaramaza bakkizzz minicik boyuyla nasıl beceriyo o kadar dagitmayi
HahahahMinigim falan dinlemiyo vala bazen cok usludur güzel guzel oynar oyuncakla bazen simarir ortaligi mahveder
Küçücük boyu var türlü turlu huyu var bu nedir
Bende baya söylendim içimden. Bdvde böyle konuları okuduktan sonra gidip kocama sariliyorumAynen icimdrn bi suru kalayladim şimdi görüşelim falan diyomus cok okuyamadim
Hahahahbak bu iyiydi ay yerim minicik elleriniii benimde olsunda evi dagitsin,bikmadan temizlerim
Bende baya söylendim içimden. Bdvde böyle konuları okuduktan sonra gidip kocama sariliyorum
Nasıl yaniAbajur yaniyo mu sonra
Gunaydinnnnn
hepsi tembel anacım tembellll
Aboww kimse yok.melekimde suwram da yok.elime sadece icran ve harbi kaliyo nassiniz gizlar Yaw EN ÇOK ikinizi SEVERdim zaten
Afet rosememir uyaniyo çok kez
Uykum kaciyo buraya bakiyomYOKSA B ILErek girmiyom sabahta uyanamiyom gusura bakma nolur
Menessa mi ne di vir uye konu acnis esim parca parca bir etti die . Kiza hamileyken cocu istemiyorum demis bunu 3 haftadr diomus kotu oldum ya
Suwra geldiiiimis gibi çiçek koktu buralarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?