- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.101
PInsallah Iyı çıkar sıkma canını
Hep bu cimcime heeppp
Insallah Iyı çıkar sıkma canını
Hep bu cimcime heeppp
Valla oyke Bi anlattiki konu sahibi hepinizin canı istedine balikmis kaynana gelin gorumce paylalamamislar
Cinsi neydikibide niye sınırli sayıda almislarki gelinde çok açmış kocada tam sessiz kalmis
enım. Canım istemedi canım ! Cok sevmem ben balık mecburıyetten haftada bır yıyorumValla oyke Bi anlattiki konu sahibi hepinizin canı istedine balikmis kaynana gelin gorumce paylalamamislar
Cinsi neydikibide niye sınırli sayıda almislarki gelinde çok açmış kocada tam sessiz kalmis
Amiinnnn tek duam bu cimcimemIyi hadi acidim azi var diki yik bebe versin cok tatli bisi olsun insss
Yaw halen guluyom bi yorum bu kadar güzel.olamazdıKayinvalide gelininin önündeki balığı alip kızına yedrio bizim gelin hanimda ses cikarmio. Kararsiz uyeside sey dio bana atar yapion önündeki baliga sahip cikamion dio
Sen biliyon naptiginiP
Ben naptim geneeee
Aaa rosem balık Sevilmezmezmii yawB
enım. Canım istemedi canım ! Cok sevmem ben balık mecburıyetten haftada bır yıyorum
Amiinnnn tek duam bu cimcimem
Amin kuzumIns rabbim daha fazla aratmadan versin cNim
Yaw halen guluyom bi yorum bu kadar güzel.olamazdıkonu sahibide tuhaf ana kaynana ya sesi çıkmıyo yorum yapan kıslara sert cikiyo yok öyle karsiligindada öyle yorum ve cevap alırsın iste yılın yorumu secilsin valla oyum oba gider
Aaa rosem balık Sevilmezmezmii yaw
Annemde hiç sevmez
Ama sonra söylemiş s ayıp etmişler demisKocadi kalkmış o zaman sofradan
He bişey dememisAynen vala kaynanam bsna oyle yapsa anne son balik bnm onumden nr aliyon derim . Yada vala eymeni veririm kucana ona yedirsin esek kadar kiza yedrcene
Afiyet olsunŞey ben aşama yiycem
Amin kuzum30 uma gelmeden 1 tane olsa,30 yaşımda da 1 tane olsa yeter bana 2 tane
Aaa rosem balık Sevilmezmezmii yaw
Annemde hiç sevmez
Yok kizz ikiz istemiyorum ben. Tek başıma kalkamam altindan. Ailem uzakta. Eşimin bi anasi var evin ek çocuğu. Kaynanam bana guvenip çocuk yapma ben bakmam dediIkiz olsun
Ama sonra söylemiş s ayıp etmişler demis
He bişey dememisyorum yapanlara kızıyo ancak
Ikiz olsun
Yok kizz ikiz istemiyorum ben. Tek başıma kalkamam altindan. Ailem uzakta. Eşimin bi anasi var evin ek çocuğu. Kaynanam bana guvenip çocuk yapma ben bakmam dedisanki ona birakirimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?