Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

B
Valla oyke Bi anlattiki konu sahibi hepinizin canı istedine balikmis kaynana gelin gorumce paylalamamislar

Cinsi neydikibide niye sınırli sayıda almislarkigelinde çok açmışkocada tam sessiz kalmis
enım. Canım istemedi canım ! Cok sevmem ben balık mecburıyetten haftada bır yıyorum

Kayinvalide gelininin önündeki balığı alip kızına yedrio bizim gelin hanimda ses cikarmio. Kararsiz uyeside sey dio bana atar yapion önündeki baliga sahip cikamion dio
Yaw halen guluyom bi yorum bu kadar güzel.olamazdıkonu sahibide tuhaf ana kaynana ya sesi çıkmıyoyorum yapan kıslara sert cikiyoyok öylekarsiligindada öyle yorum ve cevap alırsın isteyılın yorumu secilsinvalla oyum oba gider

Aynen vala kaynanam bsna oyle yapsa anne son balik bnm onumden nr aliyon derim . Yada vala eymeni veririm kucana ona yedirsin esek kadar kiza yedrcene

Yok kizz ikiz istemiyorum ben. Tek başıma kalkamam altindan. Ailem uzakta. Eşimin bi anasi var evin ek çocuğu. Kaynanam bana guvenip çocuk yapma ben bakmam dedi sanki ona birakirimda

Aboww o naso kaynana imis . Brnm kaynana eymenin memeden kesilmeisni 4 gözle beklio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…