- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.161
Hadi yaKan tahlilin 2,7 olmadı gerekirken 5 ,66 çıktı ünsülin direncim var yani çok yüksek yani kilo vermem çok yüksek
Ama bak rosem sebebi buldun.ona göre diyetini yapacan.Kan tahlilin 2,7 olmadı gerekirken 5 ,66 çıktı ünsülin direncim var yani çok yüksek yani kilo vermem çok yüksek
Cazgir bi oglan yani seninkiHe sesini alt üst komşu duymus sormuşlar herif ise giderken
Kan tahlilin 2,7 olmadı gerekirken 5 ,66 çıktı ünsülin direncim var yani çok yüksek yani kilo vermem çok yüksek
Eee benim yemekler nolacaköğrenmiş nasi kapatilacagini mutfaki kapatmasam oturuyo kapı önüne ağıt yakiyo
Komşu herife demiş sabah bebek agliyo kolikmi diyene koliki mizmiz
Hadi yane olacak peki,çaresi yok mu
Ama bak rosem sebebi buldun.ona göre diyetini yapacan.geçmiş olsun
Üzülme cnm vardr onunda bi caresi .
Yaw yasakim evim soguk odadan dadisari cikaramiom bi iste yapamiomBu ey günlerin hicranim
Yaw yasakim evim soguk odadan dadisari cikaramiom bi iste yapamiom
Bir çaresi bulunur inşallah canım uzulmeSınırden tıtrıyorum inanın el ayak titremem şeker isteği vücudumda bu yüzden oluyormuş benim zevk için yediğim bir durum değilmiş yani o beni yönetiyormuş ben onu değil
Bir çaresi bulunur inşallah canım uzulme
Gittiniz mi kisceler
Ay canimm. Insüline başlamadan önüne gecilebiliyor diye biliyorum. Umarım sende basarirsinInternette okuyordum ! Artık başlangıç olarak şekerhastasıyım kilo vermezsem daha da ileri gidermiş ailede de var onun için stres altındayım şuan !
Geldim ben Varım !
Tamam canimMutfaktaydim cnm
Internette okuyordum ! Artık başlangıç olarak şekerhastasıyım kilo vermezsem daha da ileri gidermiş ailede de var onun için stres altındayım şuan !
Geldim ben Varım !
Deme öyle Rabbim dermansiz dert vermesin,düzelir inşallahHamile kalmak artık daha da zor benım için
Ay canimm. Insüline başlamadan önüne gecilebiliyor diye biliyorum. Umarım sende basarirsinçok mu fazlan var?
Tamam canim
Hamile kalmak artık daha da zor benım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?