- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.181
Peki bunun çaresi neymiş,ne dedi doktorEn fazla 2.7 olması Lazım benım 5,66 canım çok yüksek
Deme öyle Rabbim dermansiz dert vermesin,düzelir inşallah
Kolay gelsin cimcime kışçem
RoSem lutfen canm dsakinles. Ins altindan kalkarsin sen
Peki bunun çaresi neymiş,ne dedi doktor
Sagil canm bitrdim çöplerim kaldi bi onuda eymen uyursa oyle atcem artik
Bizimde bir arkadas var heee hastasi hemde çok ileri derecede 4. Cocugu oldu bu yilBızım komşu var şeker hastası 3 kere tup bebek yaptırdı üçünü de düşürdü
Melekimmmm hoş geldinnnslm
12582 .sayfada kalmışımşimdi işin yoksa 12618. sayfaya kadar oku
Stres zararli biliyorsun arkana yaslan derin bi nefes al ve sakinles canm . Insiradne sahipsin ins vrrcvercen ama oncr sakin olman gerek
Bizimde bir arkadas var heee hastasi hemde çok ileri derecede 4. Cocugu oldu bu yil
Melekimmmm hoş geldinnn
Oyle deme tatlim. Şansı da kaderide Allah yazarRabbin verecek olduktan sonra her turlu veriyor be canım ! Bende şans yok kader yok !
Hoş geldin melek kışçem !!!
delüüüüüüüüüüüüü
Oyle deme tatlim. Şansı da kaderide Allah yazarumutsuzluga kapilma hemen derdi veren Allah,dermanini da verir
Haydi hayırlı haberlerle inşallahŞnşallah canım neyse ben çıkıyorum doktoru aradıktan sonra tekrar gelirim tabletinin şarjı azaldı hemde azıcık ilim var Görüşmek üzere byby
hoş geldin ayşemSelamlar hayırlı akşamlar anam çenenize yetişilmiyor ki vallahi şaka şaka ya
Hoşbuldum kızlar nasılsınız ne var ne yok
delüüüüüüüüüüüüübu ne tip böle
Haydi hayırlı haberlerle inşallah
cimcimem erifim geldiMelekimin erifi napti ki ins sağ sağlım Melekime kavusturur .
Melekim 2 gün topike gelmez herifiyle asset giderir cunkume
abooooowAboww kimse yok.melekimde suwram da yok.elime sadece icran ve harbi kaliyo nassiniz gizlar Yaw EN ÇOK ikinizi SEVERdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?