- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #126.961
Sen bilirsin ccanım . Aslında bnde yapmayı düşünmüyorum bosu bosuna stres ooluyi . Hamile tablosu ve anne tablosu yaapim di dusundumde bilemedum nasil olurtamam bulunca atarım linkini
ben battan sattan pek anlamıyomdiğer kısların konularından kopya çek
hee ben istemiyorumbat listesine eklenmek
gıyamamdemek kredi çektin bizim için
neyse takma kafanadonları örer satar öderiz kapı parasını
Valla doğru diyosun canımAllah seninde yardimcin olsun
rosem bende aynı düşüncedeyimCimcimem bat sat yapma bence hem senin icin zor olur her ay hemde herkes gelip devamlı yazmaz batım su gun diye. Bence isimleri yaz karşısına beklemede yaz hamile olanlara hamile doğmuş olanlara kiscesi oldu oğlusu oldu yaz nedersin ?
Cimcimem bat sat yapma bence hem senin icin zor olur her ay hemde herkes gelip devamlı yazmaz batım su gun diye. Bence isimleri yaz karşısına beklemede yaz hamile olanlara hamile doğmuş olanlara kiscesi oldu oğlusu oldu yaz nedersin ?
Yemekler bitti bitek kofte kaldı onu gelmesne 1saat kala yapcemcimcimem aşam yemeğiyapmaya gitti
MaşallahYemekler bitti bitek kofte kaldı onu gelmesne 1saat kala yapcem
Yorgunluktan bayildim sadeceeyilik cimcimem
belkim akıllanmıştırkorkmuştur mapısa düşmekten bak bana nasıl akıllandım gidiyom mu hiç
Demeye bilem gerek yok cimcimem klasik emir vakasiYasakim gelmiycen mi
yasakım ben kaçıncı yemeğimi yiyomMaşallahBen daha gayfelti yapmadım supurge bilem yapmadim yemek düşünmüyorum bilem
ne oldu emircikmi yorduYorgunluktan bayildim sadece
aaa unuttumIcranim.nası gelsin misafirleri varya böğün.onlar gidincede gelemez efeydi topla kaldır yıka derken yarın gelir ancak
Herifi de yarın evdeyim yine gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?