• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Hamileliğini özleyen var mı lohusa duygusallığı mı yaşıyorum yoksa 🥲🥲
yok kız ben özlemiyorum. Hamilelik hiç kolay bi şey değil valla. İkide bir çişe git, rahatça iş yapamıyorsun, enerjin bitiyor, nefes nefese kalıyorsun, uyku yok, giydiklerin yakışmaz. Ben doğurdum rahatladım çok şükür allah sağlık versin yavrularımıza 🙏

Ya evet yaa tam senin gibiyim. Sanki tecrübem yok bilgim yok ne bileyim galiba her bebek farklı ve sevgimizden kaygılı oluyoruz kaybetme korkusu da olunca eski bilgiler işe yaramıyor
Aynen kuzu farklı valla Allah yardımcımız olsun 🙏

İyi akşamlar anneler:) sizlere danışmak istediğim bir konu var. 4 gündür diz ağrısı çekiyorum çok zorluyor resmen bastığım anda topallıyorum uzun süre oturup yattıysam çok zor yürüyorum 😔 sanırım incittim. Sizce ortopediye gitmeli miyim hamileliğin son günleri röntgen falan çekerler mi ya da ilaç krem falan verirler mi

Emzik kullanıyor musunuz kızlar benim kız beni emzik yaptığı için verdim ben
Valla alistirdim benim KV oğlan tam kavrayamadiginda atıyordu ilk günlerde şey diyordu "bu çocuk emzik almayacak" sürekli bunu söylüyordu amacı ben eziyet çekeyim diye 🥴 o öyle dedikçe inat ettim emzik verdim şimdi şükür alıyor iyice uykuya daldığında da atıyor emziği. Zaten benim için de iyi oluyor. Darisi tüm bebeklerin başına insallahh
yok kız ben özlemiyorum. Hamilelik hiç kolay bi şey değil valla. İkide bir çişe git, rahatça iş yapamıyorsun, enerjin bitiyor, nefes nefese kalıyorsun, uyku yok, giydiklerin yakışmaz. Ben doğurdum rahatladım çok şükür allah sağlık versin yavrularımıza 🙏
O kadar haklısın ki Tmd2020 Tmd2020 gebelikte az kilo ve ödemsiz olmama rağmen ben çok zorlanmisim üstelik 37+4 ile doğum yaptım 40 larımı dusunemiyorum. Sürekli tuvalet ağrı sancı. Yere egilemiyordum ya mayın tarlası gibi kocamı bekliyordum. Ne sinir bozucu günlerdi son gunlerim. Şimdo uykusuzluk var sürece alışmaya çalışıyoruz ama en azından vücut sağlıklı. 🤲🥹😍

Ya doktorlar vermeyin diyor napacam bilemedim biraz pişmanlık yaşadım
Benim ilk bebeğim emzik tutmadı çünkü ilk günler vermedim bir daha da almadı 2. Bebeğimde hastanede direk emzik vericem dedim öyle de yaptım hiçte emziğe bağımlı değil şuan emziksiz de duruyor emzik istediği kadar emiyor her bebeğin huyu farklı olabilir ama benim hissettiğim emzik emmeyen bebek emme rahatlama iç güdüsünü emzik olmayınca anne de arıyor sürekli kucak istiyor meme de kalmak istiyor uyuyamıyor vs huzursuz olunca her şey karışıyor ilk bebeğim böyleydi

Benim ilk bebeğim emzik tutmadı çünkü ilk günler vermedim bir daha da almadı 2. Bebeğimde hastanede direk emzik vericem dedim öyle de yaptım hiçte emziğe bağımlı değil şuan emziksiz de duruyor emzik istediği kadar emiyor her bebeğin huyu farklı olabilir ama benim hissettiğim emzik emmeyen bebek emme rahatlama iç güdüsünü emzik olmayınca anne de arıyor sürekli kucak istiyor meme de kalmak istiyor uyuyamıyor vs huzursuz olunca her şey karışıyor ilk bebeğim böyleydi
Ayyy çok mantikli ve doğru 🥹😍

Merhaba bebeğinin kafa ölçüsünü hatırlayan var mı?
Merhaba, benim bebeğimin doğum raporunda kafa ölçüsünü 33 olarak yazmışlardi doğum raporuna. doğumun 4. Gününde kontrolümüzde doktor 35 olarak ölçtü. Bazen ilk ölçümü yanlış yapabiliyorlar. Siz bi de kendiniz ölçün. Bir de bıngıldağını kontrol ettiririn iyi bir ebe ya da doktora

İyi akşamlar anneler:) sizlere danışmak istediğim bir konu var. 4 gündür diz ağrısı çekiyorum çok zorluyor resmen bastığım anda topallıyorum uzun süre oturup yattıysam çok zor yürüyorum 😔 sanırım incittim. Sizce ortopediye gitmeli miyim hamileliğin son günleri röntgen falan çekerler mi ya da ilaç krem falan verirler mi
Sıcak tut birazda dinlenince geçiyor bende de olmuştu

Merhaba, benim bebeğimin doğum raporunda kafa ölçüsünü 33 olarak yazmışlardi doğum raporuna. doğumun 4. Gününde kontrolümüzde doktor 35 olarak ölçtü. Bazen ilk ölçümü yanlış yapabiliyorlar. Siz bi de kendiniz ölçün. Bir de bıngıldağını kontrol ettiririn iyi bir ebe ya da doktora
Merhaba Teşekkür ederim, yarın sağlık ocağına ve hastaneye götüreceğim büyük ihtimalle ölçerler

Maşallah canım kaç ayda toparlanıyorlar ben artık bı fark görmek istiyorum bide mama ile mi besliyordun acaba ilk ayda kaç ml veriyordun acaba lütfen cevap verir misin
Canım biz 21 günlük olduk şimdi den fark ediliyor toparlandığı zaten hastaneden çıktıktan sonra sarılık oldu diye bir kaç gün mama verdim ama sonra sadece emzirdim belirli bi ml yoktu yiyebildigi kadar veriyordum ve doktor bana yarım saatte bir emzir 3 saatte bir de mama ver sütün var mamaya odaklanma demişti bende öyle yaptım canım. Şöyle diyeyim 10 gün önce en son 2 kilo 300 gramı görmüştük çok şükür.

Aynen ondan veremiyorum.Aslında gündüz uyuyor nerdeyse acıkınca uyanıyor gece fazla yemek istiyor sonrada gazını çıkartamıyor kucakta susuyor kucağada alıştırmak istemiyorum büyük oğlumda ikiside küçük biterim öyle zaten günün sonunda beni gören lazım konuşamıyorum yorğunluktan
Allah kolaylık versin canım. Annelik çok güzel ama bi o kadar da yorucu

Benim bebeğimin 31 korkmam gerekiyor mu? Kromozom testi detaylı ultrason falan herşey güzeldi. Küçük doğduğu için kafa ölçüsünün küçük olması normal değil mi?
Canım benim kızım da 37. Hafta gireceğimiz gün doğdu ama ultrasonda en az 3 hafta gerideydi hatta bazı doktorlar 1 ay diyordu. Benimki de küçük doğdu benim kızımın da baş çevresi 31,5 cm di

Canım benim kızım da 37. Hafta gireceğimiz gün doğdu ama ultrasonda en az 3 hafta gerideydi hatta bazı doktorlar 1 ay diyordu. Benimki de küçük doğdu benim kızımın da baş çevresi 31,5 cm di
Herşey iyidir inşallah 🤲🏻 ben doktora gittim özellikle baş çevresini sordum sen niye bu kadar üzerinde duruyorsun ki dedi, sadece tahlillerini istedi. Allah'a şükür 🤲🏻 kötü bir şey demedi

Back
X