- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.341
Kimse beğenmıyor adını Adanalı dizisşnde Rıfkı vardı hadi bizde koyalım dedik yabancı köpek isimlerini sevmiyorumNe tatlı adı varmiss
2,5 yaşında canım. Geçen sene de 8 yavrusu olmuştuAy kıyamam yaa! Çok zor gercekten 20 gun sonra açılır gözleri aşağıdakılerın öyle oldu çünkü kaç yasında Köpeğin ?
He evet hatirliyorum. Bence çok sempatikKimse beğenmıyor adını Adanalı dizisşnde Rıfkı vardı hadi bizde koyalım dedik yabancı köpek isimlerini sevmiyorum
2,5 yaşında canım. Geçen sene de 8 yavrusu olmuştu
Ciddi misinDaha küçükmüş maşallah ! Benım oğlum 35 yasında
He evet hatirliyorum. Bence çok sempatik
Ciddi misin35 yıl yasayabiliyomü ki kopekler
Heee öyleBencede benim oğlum guzel kim. Nederse desin !
Normalde köpeklerin bir yılı insanlara göre 7 yıla bedelmiş canım beş yıldan yapar 35
Cookkk uzun yillar sizle beraber olur inşallahYani beş yaşında terrier cinsi beyaz . 15 yıl yaşayan varmış bakalım bizimki ne kadar yaşayacak
Heee öyleAllah uzun ömür versin
Cookkk uzun yillar sizle beraber olur inşallah
Tabii yaa ınsan nasıl kıyıp atar. Evladin gibi oluyo,insan alisiyo. Ay şımarık şeyler sevdiriyolar kendileriniGüldüreyim diye öyle yazmıştım :) amiin inşallahh ! Herkes diyor bebek olunca dışarı at diyor demesi kolaydı atamam ben onla aynı koyunda uyuyorum dedim bebeğim olursa aynı odada yalnız bırakmam o kadar dedim
Kizzzzz çok tatlı bişey buuuu
Tabii yaa ınsan nasıl kıyıp atar. Evladin gibi oluyo,insan alisiyo. Ay şımarık şeyler sevdiriyolar kendilerini
Kizzzzz çok tatlı bişey buuuuyumak gibii
Bu halide çok tatli yaaa,burda olsada mincirsakkAy teşekkür ederiz teyzesi daha uzun oluyor normalde de geç kestirdiğimiz iin kısa hali bu
Bu halide çok tatli yaaa,burda olsada mincirsakk
Bizimde öyle hiç cig et vermedik yavruyken almistik 1,5 aylikti. Hadi yaa bişey olmadi Dimi?Hiç ısırmatı bılmıyor Çiğ et yemediği için !gecen evin önündeki kocaman köpekle kavga ettı boyuna mı güveniyor desem boyda yok sıpanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?