- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.421
Ettik rosemŞikayet ettin mi yetkililere ???
Kib yaptık yetkililer goruyo rosemKazeni izleyenlerine al yoksa mesaj atamazsın mesaj at özelden o sana girer girmez yardımcı olur Can'ını Sıkma kışçem bence o Yazıyı kaldı nazar değdi sana
He bide gebelik bölümüŞaka derken gerçek oldu tüh yaaaa!! Gele gele senı mı bulmuş Şerefsiz
Erifim duymasinkömür sürer yüzüme
He bu yazılar işte savul cimcimem yoksa inandiramazdim
He bu yazılar işte savul cimcimem yoksa inandiramazdim
Yok yapmaz başka nicke gelse bile izlemeye almam kimseyiSon anda geldi benm aklima da napcaktiki senle ne konuscakti . Yasakim seni bundan sonra kadin olsa izleyenlere dikkat et bu adam hirs yapmış olmasin
Bide konuş niye sustun diye yazmisSon anda geldi benm aklima da napcaktiki senle ne konuscakti . Yasakim seni bundan sonra kadin olsa izleyenlere dikkat et bu adam hirs yapmış olmasin
Yok yapmaz başka nicke gelse bile izlemeye almam kimseyi
Bide konuş niye sustun diye yazmisbide salak erkek nickle geliyo HEMEN ANLAdim bide saklamiyo
Yok özel.mesac ilk oraya yazmış..Tamam dikkatli ol . Allahdan ozel msjla falan bisi atmadi . Ucuz atlattin sayilir
He yaw cesareteArsizlasmis nie saklasin
Yok özel.mesac ilk oraya yazmış..bi baktım biri mrb yazmış... dedim noluyo mrb sen irkekmisin nickin erkek ismi dedim he dedi salak
Du okumHe yaw cesaretebak.yokta bi profili oku evli bebeli yaziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?