- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.601
Benimde yapmam gerek ama hiç canım istemiyYarindan sonrada ben yavas yavas temizlik yapcem pazar gunune
Iy edinHe rgun bi basliom senin profile griom ordan hixran orsan suvram oedan melekim ordan harbi ordan nuarin ve kendi profilme grip kontrol ediom kaçırdım bisi olmasin die
Benimde yapmam gerek ama hiç canım istemiy
Abow yap emencikBen yapcem kayinna gorunceler gelcek o yüzden toplamaliyim biraz tin tnler bizimkiler
Abow yap emencik
kıs yasakımYok onun nicki baskaydigelde topiğe anlatalım özelden ne anlatım ben sana
geldim bileeMekekim gelio 46::46 :
canım çıktı öğledenMelekim bogun is çıkardı en önemli gunde
bugün jigo serdarProfilimde neler oliy aberimi yohcimcime sende olmasan napacam bilmiyom
abooooWHe rgun bi basliom senin profile griom ordan hixran orsan suvram oedan melekim ordan harbi ordan nuarin ve kendi profilme grip kontrol ediom kaçırdım bisi olmasin die
KAÇ GÜN DURCAK MAMUTUNYapcem yasakim . Sonra mamutun gelmesine hazzrlik var ymek falansu eymenin dis bulgurunu doğum gününü halledimde
kıs yasakımözelden anlat demedim nickini ver o kişin burda açık açık furalım kellesini
geldim bilee
canım çıktı öğledenberi yeni bitirdim çok yorgunum
bugün jigo serdaryarında jigo gökhan gelebilir
abooooWAJANA BAK
Benden bişi kaciramazsiniz dunde o bilgecenin sayffasindaki konusmalarinizi getrdim ireziller sizi
Ayin 22 de geklcek insMELEgelcek inspost: 38824273 .!.:KAÇ GÜN DURCAK MAMUTUNşinci gitcem kurabiyene bakmaya
benim kabayatım yoktu
Iy etmissinBenden bişi kaciramazsiniz dunde o bilgecenin sayffasindaki konusmalarinizi getrdim ireziller sizi
Kim.nerde nası niçin mutlu olmuşmutlu olmuş yorulmuş
şimdilik beğendimAyin 22 de geklcek ins
Tamam melekim yorumlarni bekliyoruz
Evet arbim az suclu sen orta suclu hicrabnim tam suçlu70: 70: 70: :70 oturmus baş köşeye çay içiyor
Iy etmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?