- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.761
10 aylık annesi kendı yatağına ortasına almış oda akıllı dalmış uykusuzluktan pat çocuk yer düşmüş yatagıda yüksekti Sırma ya hastanede neler çektik sorma bile ama iyi şuan şükürNasıl dusmus bisiyi varmi kac yasinda yada aylık. Cok gecnis olsun rosem
Sağol canım teşekkürler ... Ihmalkarlık bence başka bir değil iyi iyi şükür enerjisinden ödün vermediAyyyy nasıl Iyı mi bari? Çok geçmiş olsun
Ay neyseki iyimis.10 aylık annesi kendı yatağına ortasına almış oda akıllı dalmış uykusuzluktan pat çocuk yer düşmüş yatagıda yüksekti Sırma ya hastanede neler çektik sorma bile ama iyi şuan şükür
Napsin kız öyle olsun ister mi... bir daha göstermesin Allah. Kim bilir nasıl üzülmüştürSağol canım teşekkürler ... Ihmalkarlık bence başka bir değil iyi iyi şükür enerjisinden ödün vermedi
10 aylık annesi kendı yatağına ortasına almış oda akıllı dalmış uykusuzluktan pat çocuk yer düşmüş yatagıda yüksekti Sırma ya hastanede neler çektik sorma bile ama iyi şuan şükür
Ay neyseki iyimis.
Napsin kız öyle olsun ister mi... bir daha göstermesin Allah. Kim bilir nasıl üzülmüştür
EvetArbim mucizede degilmiydiniz m sinemada
Evet iyi Allah korumuş !
Kocası kaç ker ortamıza koyma bırgun düşecek Demiş oda koymuş devamlı tabikide istemezdi öle olsun ama çok rahat kendisi uykudan kalkınca gerek yok götürmeye zaten Röntgen çekmezler Demiş bir yerinde şişlik yok diye çocuk kusmuş hemşireye sormuşlar öyle götürdüler
Geçmiş olsun ya . Benim eymenfde cok düştü artik yatakta yatmiyiz yer yatagi yapiom ama yatani cok ozledim
Evetkız bak hakkaten korkyuorum artik
Beyni Cerrahı kafada darbe yok dedi olsa böyle hareketli olmazdı dedi.. Tomografıde de durmadı öyle 9 a kadar müsade Altın'da tuttular o kadarAlalala bizde kusma musmam olmadi baska bisi olmadina eminler mi ?
E niye selam vermedin mademInanmiyon mu arka koltukta olduma nasi inandırım
Evet ya tv de gördüm çok çok üldüm yaaaa ama bes aylık bebeğe balon mu verilir yas
Yürü git alay etme benleEsin bişi der diye cekindim
Ayyyy ben bunu yeni gördüm
Hayırlı haberlerle gel kuzummmSabah hastaneye gidicem kızlar bır bakınayım derdim hal oldu mu diye
Nevreste didi merak ettim seni er yere yazedim arbiii nirdeee dieYürü git alay etme benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?