Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Nasıl dusmus bisiyi varmi kac yasinda yada aylık. Cok gecnis olsun rosem
10 aylık annesi kendı yatağına ortasına almış oda akıllı dalmış uykusuzluktan pat çocuk yer düşmüş yatagıda yüksekti Sırma ya hastanede neler çektik sorma bile ama iyi şuan şükür

10 aylık annesi kendı yatağına ortasına almış oda akıllı dalmış uykusuzluktan pat çocuk yer düşmüş yatagıda yüksekti Sırma ya hastanede neler çektik sorma bile ama iyi şuan şükür

Geçmiş olsun ya . Benim eymenfde cok düştü artik yatakta yatmiyiz yer yatagi yapiom ama yatani cok ozledim

Ay neyseki iyimis.

Evet iyi Allah korumuş !

Napsin kız öyle olsun ister mi... bir daha göstermesin Allah. Kim bilir nasıl üzülmüştür

Kocası kaç ker ortamıza koyma bırgun düşecek Demiş oda koymuş devamlı tabikide istemezdi öle olsun ama çok rahat kendisi uykudan kalkınca gerek yok götürmeye zaten Röntgen çekmezler Demiş bir yerinde şişlik yok diye çocuk kusmuş hemşireye sormuşlar öyle götürdüler

Alalala bizde kusma musmam olmadi baska bisi olmadina eminler mi ?

Geçmiş olsun ya . Benim eymenfde cok düştü artik yatakta yatmiyiz yer yatagi yapiom ama yatani cok ozledim

Sağol cnm ! En doğrusu da oyanı yatıracaksan yer yatağı koy ama benım yağmayacagım şey asla bebegımı yatağıma yatırmam bu olaydan önceden ben karşıydım hadi derin uyudun çocuğu edin yada düştü ben çok korkarım öyle seyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…