- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.821
Hadi yaYok canm yurtdisina cikcak normalde bugun saat 3 de ist ucus vardi rotarr yapio durdu saat birde basks ucskla ist gtceklerdi . Gttiler mi bilmiyorum . Tanzanya biletinn saatide gecti onuda napcaklar bilmiyorum ince giyindiydi orasi sicak die off
Abowwww iptalmi oldu biletttYok canm yurtdisina cikcak normalde bugun saat 3 de ist ucus vardi rotarr yapio durdu saat birde basks ucskla ist gtceklerdi . Gttiler mi bilmiyorum . Tanzanya biletinn saatide gecti onuda napcaklar bilmiyorum ince giyindiydi orasi sicak die off
Bişey mi diycem cimcimem geldimYasakim geldiğinde ozelden yaz belkim gormem etmem sonra kisma
Cimcimem seksi asiyemize noldu haberin vami
Bişey mi diycem cimcimem geldim
Insallah iptal olmamistirSu anda telfnu kapali istbula 5 dk a iniş yaparlar. Valla iptal mi oldu bilmiyorum ora gidince öğrenebilirim dedi ins oyle bisi olmaz uykusuz falan irezil olurlar orada
Insallah iptal olmamistir
Amin Allaha emanet olsunlarIns tanzayaya ucuslaeda rötar yapmıştır. Yoksa bilet sorunu cikarmi onuda bilmiyorum ya . Sagsaglik gitsilnlerde offf off
Ee ozaman seksi asiye miz melekim mi yanılttı bizi
Nicke bak yaEe ozaman seksi asiye miz melekim mi yanılttı bizi
Amin Allaha emanet olsunlar
KesinNicke bak yaboşuna saldirdiniz kiza
Aaa yanmamis yani bilet?Ist inmisler otele geciolarmis yarina imiş tanzanya uçuşu
Bu yüzden atilmazsiniz. En fazla uyarı alirsinizKesin
Ins mapisa atmazlae bizi
Aaa yanmamis yani bilet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?