- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.841
Bu yüzden atilmazsiniz. En fazla uyarı alirsiniz
Ay bu erkeklerin tuhaf takıntıları bitiriyo beni,benimkide ayniBilmiyorum ko hadi kapat didi bende kapattim . Yaninda kuzeni varya konusamio hemen adi cikacak di korkuo
AhahahBak bak herseyide nasi bilirBanlanma diycekdim
Ay bu erkeklerin tuhaf takıntıları bitiriyo beni,benimkide ayni
Ah melekim bidaha senin gazina gelirmiyimNicke bak yaboşuna saldirdiniz kiza
Ah melekim bidaha senin gazina gelirmiyimnicki güzel bikerem irkek o nicki alırmı Heç
Yaw bdv deyimYasakim nereye gittin zekzi kiscemmm
AhahahhBunlarinkiler cok tuaf ömür billah unutmazlar . Her firsatta sokarlar lafi . Bana mecac atti yazın brn light miyim dir o nerden çıktı be dedim.cvb ver dedi . Bende he light selami gibisin yazcadim iyki yazmamisim light degil macoda degilsin yazdım sonra söyledi iddiaya girmisler hepsi eşlerine mesaj atmış onlarda light demisler yada girmemisler bizimkidr havalana havalana girdi kazandi . Halen onlari irezil ider light die . Ben oyle bisi deseydim kesin ömür billah başıma kalkar dururdu hak veriyorum yani dile dolanmak kotu
Bdv bu aralar sakin. Şaşırıyor beniYaw bdv deyimama ağzıma laik Bi konu yok bakiniyom halen
He oda onun gazina gelmişOda minkimi pinkimi ep onun yuzundendir
Yaw hani o oretmenine aşık kıs varya onun sonun u bekliyomBdv bu aralar sakin. Şaşırıyor beni
Ahahahhbenimkide buna benzer bişey yaptı. Normalde benden izinsiz su içmez,arkadaslarinin yaninda aslan kesiliyo
He oda onun gazina gelmişkos diyo bana whattsaptan zorla getirdi seksime hakaret ettirdi boşuna
Yaw hani o oretmenine aşık kıs varya onun sonun u bekliyombence fos cijacak kendi kendine gelin güven oluy
Ah ah yeni yatırdım zatenEmir telefonu gördüyse cikmistir
Bence hiç bulasmayinOzur dileyek bari
Du ecele etme..Ozur dileyek bari
Bencede. Çok saçma ama Dimi ogretmene aşık olmakYaw hani o oretmenine aşık kıs varya onun sonun u bekliyombence fos cijacak kendi kendine gelin güven oluy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?