- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.141
tabi canım öyledirağlama numarısı sökmez arbi hanım
bide soruyheç gözel değeldi
bencede icranım bunların yanınagalmamalı bu
çağırmasaydın Bülent aplayı
utanıyorum ayaklarına yatıyoCok utaniyom icranim
Benicranım ne dersin başlayalımmı şincipartiye önce topiki kilitleyelim çıkartalım dışarı cimcime yi arbi kızı
Bedenim kivirtsada yüreğim sizladi melekimutanıyorum ayaklarına yatıyodansözle kıvırtırken eyidi
yaşa icranımGasinani gasiriz melekimmmm.gasimak.bizim.isimizzz
yok içerde galmakBeniçerde kalayim melekimmmmm
eminim öyledirBedenim kivirtsada yüreğim sizladi melekim
sus konuşmaYaw gisganmayini konuşun yazın 14 bin sizin olsun çengi getirin alla alla
Buruk geçti valla,bulent abla bile mevlüt moduna geçti tesettüre girdieminim öyledirçok buruktu dimi partiniz
Kendimizi feda ettik yine yaranamadikGusura bakmayın cimcimem ve harbimi giz göre göre mapısa artıramazdimtopik kapamislar riske girip
he böyle mi diyelimYaw ben sizin yerinizde olsam derimki
Çok saolun arkadaşlar çok güzel eğlence yapıp topiğimizi tanitmissiniz bize yaraşır şekilde olmuş paraya gıymis çok masraf etmişsiniz derdimgisganclik ey degil
HeçBuruk geçti valla,bulent abla bile mevlüt moduna geçti tesettüre girdi
Bülent aplayıda kendinize benzetmişinizBuruk geçti valla,bulent abla bile mevlüt moduna geçti tesettüre girdi
Yok harbim icranimla melekime artık bişiy yap mayin.Kendimizi feda ettik yine yaranamadik
Yeniden tertip edelim bi parti. Olmaz mihe böyle mi diyelimçok sağolun çok eylenmişiniz bizsiz koca öküzü deveguşunu yemiş bitirmişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?