- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.161
hey allahım biri kilitlerGusura bakmayın cimcimem ve harbimi giz göre göre mapısa artıramazdimtopik kapamislar riske girip
Çok dağıttık Melekimmm ne yaptığımızın farkına varamadikBülent aplayıda kendinize benzetmişinizbi yanda dansöz bi yanda mevlüt
Yaw donsoz önce kıvirdı kapanış mevlüt ve bulet aplam la olduBülent aplayıda kendinize benzetmişinizbi yanda dansöz bi yanda mevlüt
olmazYeniden tertip edelim bi parti. Olmaz mi
önce YallahYaw donsoz önce kıvirdı kapanış mevlüt ve bulet aplam la oldu
Bende öyle düşünmüştümYok harbim icranimla melekime artık bişiy yap mayin.ben sandim ki size müteşekkir Olurlar AMA nerde
Yaw bilmez miyimBende öyle düşünmüştümkız gece gece dansöz bulmak ne zor biliyon mü sen? Ikna edene kadar neler cektim
ayy pardonYok harbim icranimla melekime artık bişiy yap mayin.ben sandim ki size müteşekkir Olurlar AMA nerde
Bülent aplayaBende öyle düşünmüştümkız gece gece dansöz bulmak ne zor biliyon mü sen? Ikna edene kadar neler cektim
Tamam yasakimHarbim cimcimem.biz karismiyoz artikin icranimla melekim.parti işlerine baksin
icranım başlıyoz muSizin ayaciklariniz sistir.. Givirtamazsiniz simcik
10 dk için 10.000 dolar istediayy pardonçok müteşekkir olduk afedin
Bülent aplayakaç pere verdin
Arbime bak hele yanar donerli.bu kis
Yaw bilmez miyimharbim içkili zerhoslu mekanlara mekanlara girmek zorunda kaldı neden haberiniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?