- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.521
Ge ximcimem tabi atom bombasi kodu gitti yasakum patlatti melekimle beni.. Melekim erifinden abersiz bi ton masraf etmisti yasik degil mi bizeSakayi kaldiramdi heralde hicranim
Kız küstün mü senGe ximcimem tabi atom bombasi kodu gitti yasakum patlatti melekimle beni.. Melekim erifinden abersiz bi ton masraf etmisti yasik degil mi bize
Öyle mi gerçektenSakayi kaldiramdi heralde hicranim
Yurecigim cuk acirKız küstün mü sen
KiyamaaammmYurecigim cuk acir
Hahahahah90'lar ne güzeldi ya... Hey gidi hey... Hele o 80'ler, 70'ler... Asıl 60'lar, 50'ler dün gibi gözümün önünde... İnsan ne çabuk kilo alıyor!
Ge ximcimem tabi atom bombasi kodu gitti yasakum patlatti melekimle beni.. Melekim erifinden abersiz bi ton masraf etmisti yasik degil mi bize
Hahahahahbende diyorum ne diyo
Bende Yardım ederimTamam tamam ben borclari ödemede yardimci olcem sana aglama aglayipda yurecimi daglama
Çok güzelmiş ciddenAy cok hosuma gitti direk bura yazdim; 70:
Bende Yardım ederim
Bide mecbur kaldık cimcimem. Yeni üyeler gelip bisey yazabilir,sayfa boşa gidebilirdiBak gordun mu siz biz parti yaptik di sizsiz onca laf ettiniz size ayirmamiza rağmen ama biz sizin borclari odemede yardimci oluyoruz kiymetmiizi bilin
Bide mecbur kaldık cimcimem. Yeni üyeler gelip bisey yazabilir,sayfa boşa gidebilirdi
E yaniAynen hem biz banlansaydik daha mi iyi olacakti .
E yani
Sen bize de mi küstün icranim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?