- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.981
eymen pasaya laf yok
ya ben kac aydir cekiyom dusun halimi cocuk 1 yas sendromuna girdi normalAma dunden beri kafama yuzume oyuncakları indirio morardi her tarafım
yaw once yimisak basla duruma gore dozu artirK
KKesinlikle hicranim . Eymeni halasina yolluycam ondan sonra konuscam . Cocun yaninda konuşmak istemiyorum cunku baya öfkeli bi konuşma ölcek
cimcimem bisey desen oyle siddete kufure bas vururmu
Ilk sakin bi konus ne derdin var soyle cimcimem sonra duruma gore cemkir venceK
KKesinlikle hicranim . Eymeni halasina yolluycam ondan sonra konuscam . Cocun yaninda konuşmak istemiyorum cunku baya öfkeli bi konuşma ölcek
Icine kurt mu kacti ki efeyle emirinkindenAma dunden beri kafama yuzume oyuncakları indirio morardi her tarafım
cimcimem du bi gelsin sen yine once sakin davran tatli bi dille bi konus ne diycek
aman iymis ozaman cimcimem yinede sen dikkatli olKufr sddet yokda cook sinirlenir ustume gelmisti bi kere ama hmn kendini geri çekti . Ordada suclu bndum ama cok damarina basmistim
yaw uslu erkek bebesi olmaz görduklerim hep kudurukIcine kurt mu kacti ki efeyle emirinkinden
ya ben kac aydir cekiyom dusun halimi cocuk 1 yas sendromuna girdi normalkolay mi 0 yastan 1 yasina girmek
ins oda anlarda is buyumeden kapanirOyle yapcam ama ilerleyen surelerde nler olur bilmem
yaw yalanmi ne demek 1 yas hic yassizkenYasakimmm koptummm
ya ben kac aydir cekiyom dusun halimi cocuk 1 yas sendromuna girdi normalkolay mi 0 yastan 1 yasina girmek
Hahaayaw uslu erkek bebesi olmaz görduklerim hep kuduruk
Yasakim.bi ay sonra seni dusunemiommmmyaw yalanmi ne demek 1 yas hic yassizkenbizlerde giriyoz ama bizim zaten oncesinde bi yasimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?