- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #130.941
saolasın canım zaten hep Allah'ıma acıyorum elimi eşimde bende kurbanlar adadık şayet iyi olurssa hiç evimize sokmadan fakire fukaraya dağıtacaz temennimiz bu yönde çok haklısın benim güçlü olmam gerek bana bişiy olursa çocuğuma kim bakacak herşeyin bilincindeğim ama onun o gülmesi bana bakması ne bilim Rabbim herkese tattırsın evlat kokusunu evlat sevgisini kimsenin kucağını boş koymasın 9 ay byunca denedik olmamıştı sonunda oldu şükürler olsun o duamı kabul eden Allah'ım elbet bu duamı da kabul eder onun hakkından sual olunmaz hiçbir kulunada çekemeceği çileği reva görmez . . . .Canim bebisin icin guclu olman sart. Ruh halini saglam tut rabbim dermansiz dert vermesin. Tabi mevzu yavru olunca dusunmemek elde degil ama herseyin guzel olacagina inan. Dunyada hepimizin sinavi turlu turlu Allah daha baska dert vermesin hemen iyilessin kuzucuk insallah.
çok halkısın kız çocukları daha yatkın enfeksiyona....şuan için kış olduğundan dolayı her defasında yıkayamıyorum poposunu doğalgazı yaktığım halde ısınmıyo evim ancak akşamları babası gelince poposunu yıkıyorum ama şunu yapıyorum yanıma su koyup bir güzel her yerini siliyorum sonra bezliyorum . . ..Kesinlikle bu iste uzman bir cocuk cerrahi bulun canim bi kac yere mutlaka goturun. Kiz cocugu enfeksiyon konusunda cok hassas oluyo bende benim kizi bebekken hep suyun altinda yikardim poposunu sende o sekilde yap. Arasini muhakkak temizle. Benim kizda dikkat ettigim halde bebekken idrar yollarinda enfeksiyon olmustu. Aman dikkat et.
çok halkısın kız çocukları daha yatkın enfeksiyona....şuan için kış olduğundan dolayı her defasında yıkayamıyorum poposunu doğalgazı yaktığım halde ısınmıyo evim ancak akşamları babası gelince poposunu yıkıyorum ama şunu yapıyorum yanıma su koyup bir güzel her yerini siliyorum sonra bezliyorum . . ..
Yok konusma olarakta bixze benzedinBerenimbo .!.:Ne dedin gi ben zaten sizden diil miydim. Gel op hadi
canım çok teşekkür ederim saolasın inşAllah iyi olur guzum . . . suda var beni almıyor zaten 4 gün gece gündüz sancı çektim açılmam 2 cmle kaldı acil sezaryana aldınar narkozun etkisinden uyanamamışım 5-6 saat o arada biberonla besledikleri için ilk 2-3 gün beni almadı sonra aldı bu seferde göğüslerim yara oldu kanadı tiksindi almadı ben genede sağıp sağıp verdim hiç boş bırakmadım şükür sarılık fln olmadı amma velakin beni emmediği içinde zamanla sütüm gelmemeye başladı toplam 38 gün fln sütümü içti sonra mamaya başladık üzülmemek elde değil 2 saat önce oynadık fln sonra ninni söylerken bi ağlama geldi beni görmesin diye başı önde göğsüme dayadım öyle ağladım oda uyumuş zaten öylece ağlamayacam diyorum dua ediyorum ama birde bakmışım farkında olmadan yanaklarımdan süzülmüş yaşlar psikolojim bozuldu resmen Rabbim bana doyumluk çocuğuma sağlık versin ne diyim . . .
Cisemb canimmm mrb ben hicran4242 hatirladin mi seni gordugume sevibdim.masalah doğum yapmissin saglik li uzun omirler versin rabbim... Azdiklarini okudum temmuz annelerinde iki bebekte vardi hayta hamilelikte bu durumu yasadilar.. Biri sevgiydi hatta daha once elanin yopiginede yaziyordu 6ayi bitti ameliyat olup olmadigi bello olcak bi kac gune... Sizede çok geçmiş olsun rabbim sifa versin uzme jendinibenim bebeğim uyandı kusura bakmayın çıkıyorum cvplar için çok teşekkürler temennileriniz içinde ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.....genede bu konuda bilgisi olanların cvplarını bekliyorum . . .
Rabbim herkesin ne dileği ne muradı varsa hayırlısıyla kabul etmesi dileğiyle iyi akşamlar . . . .
Cimcimemmm
cok yanlis yapiyo valla senin gibi seveni bulamazCumaya yasakim. Tam bilmiyorum ne zaman geleceğini konuşmuyorum 3 gündür. Dun sitem dolu seyler yazmis watshaptan . Aradım bu saat oldu dönmedi ben napayim daha bidada yazmamda aramamda kac kere aaradık lm insan merak eder bi yazar bi problembmi vat di
gerek varmiydi harbim yetemedikmi sagakendime topik açtım
Eyyim cimcimemmmmHicranimmmmmm
Nasilsinnnnney misinnnnn burda misinnnn
Hg yasakimm emircik nasi oldu kuzucukgerek varmiydi harbim yetemedikmi sagaayirli olsun buarada
Adet olunca iki kilo fazla bile gösterebiliyor ya tartı kızlar doktor öyle dedi adet günlerinizde tartışmayın sakın siz diz olun
Daha yeni basladin canim takmaa..kizlar nasilsinIz beni merak ediyosanz adet oldum sizde ne var ne yok bakalimm
esmerim norun kis hosgeldinkizlar nasilsinIz beni merak ediyosanz adet oldum sizde ne var ne yok bakalimm
bi burnunu surtturmek istiyo bulmus canindan cok seveni trip atiyoneyin sitemini yapıyoo da var ya hem suçlu hem güçlü
yok canim takmiyom dedigin gibi yeni basladik :))Daha yeni basladin canim takmaa..
hosbulduk canm nolsun ayni devam sizlerde ne var ne yokesmerim norun kis hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?