Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

saolasın canım zaten hep Allah'ıma acıyorum elimi eşimde bende kurbanlar adadık şayet iyi olurssa hiç evimize sokmadan fakire fukaraya dağıtacaz temennimiz bu yönde çok haklısın benim güçlü olmam gerek bana bişiy olursa çocuğuma kim bakacak herşeyin bilincindeğim ama onun o gülmesi bana bakması ne bilim Rabbim herkese tattırsın evlat kokusunu evlat sevgisini kimsenin kucağını boş koymasın 9 ay byunca denedik olmamıştı sonunda oldu şükürler olsun o duamı kabul eden Allah'ım elbet bu duamı da kabul eder onun hakkından sual olunmaz hiçbir kulunada çekemeceği çileği reva görmez . . . .

çok halkısın kız çocukları daha yatkın enfeksiyona....şuan için kış olduğundan dolayı her defasında yıkayamıyorum poposunu doğalgazı yaktığım halde ısınmıyo evim ancak akşamları babası gelince poposunu yıkıyorum ama şunu yapıyorum yanıma su koyup bir güzel her yerini siliyorum sonra bezliyorum . . ..

benim bebeğim uyandı kusura bakmayın çıkıyorum cvplar için çok teşekkürler temennileriniz içinde ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.....genede bu konuda bilgisi olanların cvplarını bekliyorum . . .
Rabbim herkesin ne dileği ne muradı varsa hayırlısıyla kabul etmesi dileğiyle iyi akşamlar . . . .

Evet kisin sogukta biraz daha zor olur suyla silmek daha mantikli o zaman.

Amin canımA ya gercekten seni cok iyi anliyorum tum dularimiz senle meleginle

Cisemb canimmm mrb ben hicran4242 hatirladin mi seni gordugume sevibdim.masalah doğum yapmissin saglik li uzun omirler versin rabbim... Azdiklarini okudum temmuz annelerinde iki bebekte vardi hayta hamilelikte bu durumu yasadilar.. Biri sevgiydi hatta daha once elanin yopiginede yaziyordu 6ayi bitti ameliyat olup olmadigi bello olcak bi kac gune... Sizede çok geçmiş olsun rabbim sifa versin uzme jendini

cok yanlis yapiyo valla senin gibi seveni bulamaz melekimle lafini ederiz bazen cimcime cok seviyo kocasini ne diyenelere katlaniyosun kor olmamali artiko sitemi seni uzenlere yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…