- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.181
Insllah cnm senin ve butun kizlarimizin pitirciklari hemen gelir
IyiHayirlisiyla insallah, ben yatayim yarin yine hararetli bir gun beni bekliyor olacak:)) hayirli geceleriniz olsun minnoslar
sende Allaha emanet ol bebişimmKizlar ben iki uc gun telefnumun int acmiycam . Mahmut dönene kadar . O yuzden watshap ve burya bisey yazamam . Ama televizyonun internetinden takip edicem sizi . Yasakkm begenilerde geri kalirsan telfnumun internetini açtıgmda tekrar ikinci siraya cikartirim beni merak etmeyin sadece dua edin bana bol bol cok seviyorum size gorusmek uzere Rabbime emanetsniz
cimcimem neden yaw netin kapatiyon kocana inatmi anlamadim gecmisede bakamadimKizlar ben iki uc gun telefnumun int acmiycam . Mahmut dönene kadar . O yuzden watshap ve burya bisey yazamam . Ama televizyonun internetinden takip edicem sizi . Yasakkm begenilerde geri kalirsan telfnumun internetini açtıgmda tekrar ikinci siraya cikartirim beni merak etmeyin sadece dua edin bana bol bol cok seviyorum size gorusmek uzere Rabbime emanetsniz
iyi bari gelmissin yineMecbur açmak zorunda kaldim . Cocugunun sesi duymak icin aradi . Watshaptan . Aksamda grcekmis burdayim yani
aa rosemde popuer olmussssssSağol canım devam ediyoruz bakalım hayırlısı canım ya!!! Yasakım. Bak bende popüler üyeyim
aa melekim gelmis ey asamalryasakım nörün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?