- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.201
bende kimseler yok diyeaa melekim gelmis ey asamalrbebe uyudu biraz dinleniyom
yasakım yarım saat mola verimbak nasida seviniy
kis nasi beklim sincik cikarimyasakım yarım saat mola verimgelcem yemek molası
neinbende kimseler yok diyegittiydim telden aber vamı
Ben lazım mıyım?Kimmm waaa
Ben lazım mıyım?
Evet canım, cumarteside olabilir ama cuma olması lazım :))Sefim cuma gunu baslio demi oylamalar
Allah razı olsun, bari ev hediyesi olarak bir şey bırakaydınOlabuluevin durumu nasıl acidim sana almadım bişi
Evet canım, cumarteside olabilir ama cuma olması lazım :))
Ne açıklayıcı oldu demi
avada cok sikici soguk ayaz bulanik puslu karanlik bunaltici iresilyaw hic sevmiyom yine tel iydi laptopta i var I yok kelimeye bak sikici
geldim kikis nasi beklim sincik cikarim
Allah razı olsun, bari ev hediyesi olarak bir şey bırakaydınİlk defa gelmişsin, çok ayıp
Ama yaa.. Benim tarafımdan bak olaya, gn sayıp kendimi niye mutsuz edeyim, şefliğimin tadını çıkarıyorumEvet iyce kafani karstrdin ayin 23 u oylama diodu
neinaber yoh bari fatura cikarmasalardi nerdeyse bi yil garantisi var
savul yasakımyemek yemeye gitti he beklerim melekim senicok bos vaktim vaaa nasi olsa olmadi zabaha kadar beklerim
Ben dedim sana yollayayım diye, yok illa eve gircez biz dedin, madem girdin işe yara demiEkmek alcek param yok hala ev hediyesi alsaydin dionasil sen masanin üstüne yemek hazrlardi utanmadan bulasiklari koyup üstüne üstelik bide bunlari yikayin di not birakion
cimcimemEkmek alcek param yok hala ev hediyesi alsaydin dionasil sen masanin üstüne yemek hazrlardi utanmadan bulasiklari koyup üstüne üstelik bide bunlari yikayin di not birakion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?