- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.541
Yaw ne güzel duruyo kurabiye cimcimemeline sağlık cok emek verdiğin belli
Gerçekten belli cimcimem hani öğle kolay bi tarif değilSagol yasakkm teskkkur ettim. Gercekten emek verdim iki keee yaptim cunku ilki olmadi :'(
Gerçekten belli cimcimem hani öğle kolay bi tarif değilgoruntusu ne çok güzel duruyo hak eden alsın çok emek veren alsin
Tamam cimcimemYasakim bn cikiom kafam cok agrio azcik uyum eymende yatirim hem optumgelemezsem m.etmeyin
anadım,,yasagım,,,,,emen,,götürooom,senin,için...Uryam yalinis o elciklerini begeni butonuna bi gotursen ey olur
Elciklerin dert gormesin
aminnnnnn,guzumm....Uryam çok geçmiş olsun Rabbim buseme bagislasin babasina bi an once kavussun ins
Allah,ayırlı,yolculuk,versin,inşllh.......Anacimda bi kaç saat sonra inş umre yolcusu kardeşim karısı ve bebekleriyle
sağolasın,icranım....AminnnnnnUryaammmcoooooook geçmiş olsun eşine rabbim acil sifalaar versinnn.....
Eyyim uryam efecikimde yaramazbusem.kiscem noruyo
Calisan atun yasakim.normel evin idini bugun yapiosaBuyirrr
Yaw bogun harbim çok gelmiyo
Oo masalah subhanallah yasakimm.ne guzel... Gule gule gitsin gelsinler insssAnacimda bi kaç saat sonra inş umre yolcusu kardeşim karısı ve bebekleriyle
Çok geçmiş.olsun canim,Allah acil şifalar versinSağolasın arbi gızım...eşim yürüyemiyor ,, tekrar ameliyat olucak..ameilyatı iyi olmamış,,,o yüzden,
gelince,görüşürük,gine..
Pazar günü de calisiyorm ben o yüzden gelemiyorumCalisan atun yasakim.normel evin idini bugun yapiosa
Pazar.günü de iş var maalesefBuyirrr
Yaw bogun harbim çok gelmiyo
güle güle gitsin gelsin yasakımAnacimda bi kaç saat sonra inş umre yolcusu kardeşim karısı ve bebekleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?