- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.801
Sebze puresine kattim tereyag yanina yogurtta koydum bu sekilde baya yedi tek yogurt yemio... Sut kaymagiydi kasyim vermimmIcranim tereyağ biraz verebilirsin çorbası na püresi ne katabilirsin
Yaliniz kaymak yoğurt kaymagimi süt kaymagimi
Yogurtunsa ver sutunse verme çünkü efe küçük daha süt ürünler i sıkıntı yapbilir onda
Bi fastiri fiston yapsaydin hemen gelirdimAaaaa
Icranim gitmis
Cigerimm noruyon ya teli aldir hemen gel osletme kendinicanimmmmmmmmmnasiksinz ben tlf daha degismedim heriff habire beni ekiyo onu beklimmm amaa sizi hep takip edimmm Cigerparemmm efekimm cimcimee dier arkadslarimmm siziiide sevim kizlarr
Rosem suwram hgSelam kızlar epeydir gelemedim çok yogundum gelen giden biz gidiyoruz gorumcemin oğlu askere gidecek hafta sonu bendeler temizlik is güç derken giremiyorum bügünde diyetisyende kontrolum vardı bir ayda bes kılo vermusim sevindim inşallah böyle devam eder sizler nasılsiniz herkes iyi mı ??
Berenimbommmm nie dustun.mapisa hec aberimiz yuk yoksa curba batraniye burek getirirdikİyi aksamlar hanimlar, maphustan yeni ciktimKeyifler yerindedir insallah
Berenimbommmm nie dustun.mapisa hec aberimiz yuk yoksa curba batraniye burek getirirdik
AhahajaTee 2011 yilinda actigim bir konu vardi kimsede cvp yazmamis, konumda cok sacma gelmisti 2 hafta once icerigini sildim bu yuzden almisim
Bidahaki sefer bekliyom ziyarete ic camasirida getirin
Ahahajacok komiksin berenimbom yaa
Oo ic camasirsiz olmaz kazak ne de getirriz saguk.plur mapis damlaricugarada getirriz efkarli plur mapis damlari
Anlastik o vakit, camasurlar siyah olsun malum yikayamiyoz cevirerek giyiyoz
Aaaa ne oldu cnm nasi dustun mapusaİyi aksamlar hanimlar, maphustan yeni ciktimKeyifler yerindedir insallah
Epimiz bogun orendikAaaa ne oldu cnm nasi dustun mapusahic haberimde yok
Bi çözüm yolu daha orendimAnlastik o vakit, camasurlar siyah olsun malum yikayamiyoz cevirerek giyiyoz
Hec aklıma gelmediki emen gidecenBi fastiri fiston yapsaydin hemen gelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?