- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.761
Saol cimcimemGcmis olsin gzuma rabbim sfa versin ıhlamur falan versen yasakim.
Tamam yasakkm
Ins çok saol habibtemOww habibtemm gelmiş geçmiş olsun ilaçları hemen etki eder inşallah Emirime biran önce iyileşir inşallah çok öpüyorum küçük adamı
MasallahGunaydin canlarim.. En zor gecelerden birini gecirdikagzim yuzum yamuldi yine efenin ust dislerde patlamis cok agliyo kuzum gelemiom bende .. Bugun gezmeye gidicez bi aksilik olmazsa arada ugramaya calisirimmm optummmmmmm
Masallah
Çıksın kurtulun bi an once
Ey oluy diş li bebe
Bilmem kiolar olar
Gidemedik gesmeye misafir geldi
He cok iyi oliy disli bebe bol isirikli her yer mor
Kaptim tarifi hemen hancekimmmm savul parmakciklarin dert gormesinHemmen yazıyorum datlumm
Pudingli kurabiye
1 ad. yumurta
100 gr margarin(oda sıcaklığında)
1 çay bardağı sıvıyağ(ben yarım bardak koyuyorum)
1 kabartma tozu
1 paket puding (benim favorim çilek)
Aldığı kadar un
tüm malezemeyi derin bi kapta hamur eline yapışmayacak kıvama gelene kadar yoğur,hamurun kıvamını tarif edemiyorum ama beze yaptığında dagılmayacak kıvam iyidir.Fırını 170 derecede önceden ısıt,gözün hep fırında olsun kurabiyeleri koyduğunda üzerleri çatladığında fırından çıkarıp tezgaha al,yapması pişmesi toplam 15 dk afiyet bal şeker olsuuun
El senden önce dawranmisGidemedik gesmeye misafir geldi
He cok iyi oliy disli bebe bol isirikli her yer mor
He bu işte tarifHemmen yazıyorum datlumm
Pudingli kurabiye
1 ad. yumurta
100 gr margarin(oda sıcaklığında)
1 çay bardağı sıvıyağ(ben yarım bardak koyuyorum)
1 kabartma tozu
1 paket puding (benim favorim çilek)
Aldığı kadar un
tüm malezemeyi derin bi kapta hamur eline yapışmayacak kıvama gelene kadar yoğur,hamurun kıvamını tarif edemiyorum ama beze yaptığında dagılmayacak kıvam iyidir.Fırını 170 derecede önceden ısıt,gözün hep fırında olsun kurabiyeleri koyduğunda üzerleri çatladığında fırından çıkarıp tezgaha al,yapması pişmesi toplam 15 dk afiyet bal şeker olsuuun
Dene bidaKaptim tarifi hemen hancekimmmm savul parmakciklarin dert gormesinmusait bi zaman denicem
Yasakim tereyag kaymak verilir mi
TememmHe bu işte tarif
Amir yimisakdi galibaDene bidaicranim hamurun kıvamına tikat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?