- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #132.121
bi erkek daha buldumhahahasesi çıkmadıgına göre rahatı yerinde herhal
sende erkek avcısı mısın kardeşimmmbi erkek daha buldumama takibe almadım ne çok erkek vaar
sende erkek avcısı mısın kardeşimmm
hahahah deliii
kk da ki irkekleri bulup topunu temizlim diyom
yaaw ne var korkacak
kıscem yanlışım yoksa senin bi akraban yıllar sonra anne olmuştu dimiİşte onu yaşayınca anlıycam bi aşiim onu sonrası kolay
Ne korkuyosun melekim şikayet et ilgilenirler hemen gel sen hep beraber haklarız bülenihayet kıscemgeçen aşamki ekşından sonra korktum girmedim
Çok meraklılarda o yüzdenbi erkek daha buldumama takibe almadım ne çok erkek vaar
Görümcem melekim,herşeyin hayırlısı meleğim hayırlısı ne zamansa o zaman olsunkıscem yanlışım yoksa senin bi akraban yıllar sonra anne olmuştu dimi
demek ki vakti var herşeyin
yaaw adam inatçı çıktıNe korkuyosun melekim şikayet et ilgilenirler hemen gel sen hep beraber haklarız büle
Çok meraklılarda o yüzden
kaç yıl sonra olduGörümcem melekim,herşeyin hayırlısı meleğim hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
hahahyaaw adam inatçı çıktıama kazanan biz olduk
yaaw adam inatçı çıktıama kazanan biz olduk
Amin meleğim 16 sene sonra kendiliğinden geldi cimcimemiz bu sene tüp yapacaklardıkaç yıl sonra olduevet inş hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı versin rabbim
bi jartiyere güzel yazsahahahzorla attık kız gitmiyo da bide jartiyer takımına bence güzel yazmış
Amacıda belli pisliğin amman çıkamasın o girdiği yerdenhahahzorla attık kız gitmiyo da bide jartiyer takımına bence güzel yazmış
sadece 1 msjını gördüm ben. ohaaa sana gerizekalı mı dediibi jartiyere güzel yazsaneyse sen diğer yorumlarını okudun mu beğendiklerini gördün mü
banada en son profilinde ne yazmışammada gerizekalıymışsın hadi ispat et ne yazdım
aboooowgerizekalı yaptı beni
kadınlar kulübü ya site adı,kız düşürürüz ohooo burda bir sürü kız var kafasındalarAmacıda belli pisliğin amman çıkamasın o girdiği yerden
ayy darısı başımıza ama o kadar uzun beklemeyelim hiçbirimiz amiin.....Amin meleğim 16 sene sonra kendiliğinden geldi cimcimemiz bu sene tüp yapacaklardı
Amacıda belli pisliğin amman çıkamasın o girdiği yerden
heee yaasadece 1 msjını gördüm ben. ohaaa sana gerizekalı mı dediiasıl kendi geri zekalıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?