- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #132.141
kadınlar kulübü ya site adı,kız düşürürüz ohooo burda bir sürü kız var kafasındalar
pis sapıklarkadınlar kulübü ya site adı,kız düşürürüz ohooo burda bir sürü kız var kafasındalar
özelden mi yazdı bideeeepis sapıklarerifim bi duysa bana attığı mesajı bida kk hayatım biter
evet özeldenözelden mi yazdı bideeeeaman söyleme sakın
he hatırladım pislikkevet özeldenyazdı hani demiştim ya sana
ayyy ne güzel zamanında sıkıntı çekmiş ama mükafatını almış güle güle büyütsünGörümcemin yumurtaları çok oluyormuş rahime ulaşmadan dölleniyormuş yumrtaları haliyle dış gebelik oluyormuş,rahime ulaşsalarda düşüyorlarmış,bide kan uyuşmazlıkları varmış dru erkek olursa düşer kız olursa durur büyür demiş ne kadar doğru bilinmez...Çok şükür yüzü gülüyor artık...
benim yerimede furhe hatırladım pislikk
ağzını burnunu kırcam melekim heç merak etmebenim yerimede fur
Çok acılar çekmiş o anlattıkça ben ağladım canım benim,neler neler yaşamış ama bu cimcime hiç zorluk yaşatmadı annesine yengesi diyo arık çok şükürayyy ne güzel zamanında sıkıntı çekmiş ama mükafatını almış güle güle büyütsün
ağzını burnunu kırcam melekim heç merak etme
Bende yardım ederimağzını burnunu kırcam melekim heç merak etme
noldu cimcimem gözlerin pörtlemiş
amiiin inş canımÇok acılar çekmiş o anlattıkça ben ağladım canım benim,neler neler yaşamış ama bu cimcime hiç zorluk yaşatmadı annesine yengesi diyo arık çok şükür
Darısı biz isteyenlerin başına melekim
ordan bi yere gitme melekimmm yalnız bıakma beniarkandayım arbim
kuru iftiraaaHancekimle cilvelesionuz
gorkma arkandayımordan bi yere gitme melekimmm yalnız bıakma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?