- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #132.421
Bitti o iş bende abajurr bozuk
Aman nası olsa emirim var
Yanmasada olur
Eskiden bebe için di şimdi gerek yok
Ben görmeyi de gostermeyide sevmiyombenim erifte çok sever ilgi görmeyiben ilgi görmeyi severim ama ilgi göstermeyi sevmem
Benimki fazla edemiyo çünkü ederse çok kötü kavga ederim.evden bile kovarım.cok kötüyüm yawO zaman biz kavga ederik . Cocuk 9 10 gbi bazen 7, 30 8 gbi uyuturum snra vakitleri basbasa geciririk yada halasina gidrr eymenyazın eve sokmuycam bu cocgu dio
Ben görmeyi de gostermeyide sevmiyom
Herif te tam tersi görmeyi de gostermeyide sever
Zitlasiyoz bu yonden
Koca gari gibisin diyo bana
sana daha evvelBenimki fazla edemiyo çünkü ederse çok kötü kavga ederim.evden bile kovarım.cok kötüyüm yaw
Benimki fazla edemiyo çünkü ederse çok kötü kavga ederim.evden bile kovarım.cok kötüyüm yaw
Ben görmeyi de gostermeyide sevmiyom
Herif te tam tersi görmeyi de gostermeyide sever
Zitlasiyoz bu yonden
Koca gari gibisin diyo bana
Kis cimcimem yaşadıklarımı kimse yaşamasin ins..ama çok çektim yaw.hani bunu duygu sömürüsü için demiyor. 5 yılda neler yaşadım. Anneme bile demedim.hep kendi içimde yaşadım. O kürtaj masasına herif yatmadi. O iğneleri günde iki defa o olmadı. Her yerim mor içindeydi. Doktorlar bile acırdı. ..Bmcedr yasakim kotu garisin
savunmada hazırYaw emir den sonra duygularım karıştı. Galiba çok. Mücadele ettiğim için. Çok canım yazdığı için. Emir çok önemli. Herif ten bile benim için. ..aslında bunun için bole gaddar oldum galiba
Yaw emir den sonra duygularım karıştı. Galiba çok. Mücadele ettiğim için. Çok canım yazdığı için. Emir çok önemli. Herif ten bile benim için. ..aslında bunun için bole gaddar oldum galiba
Ooo diyo zaten ne alınacamHahahah iyi demis adam azcik cilvelen sendeilerleyen zamanlarda için geçmiş senin derse alinma
Napim bakarsa cimcimemOlabilir
Ama o adamada yazık sanada ya gözü dışarıya bakmaya baslarsa mazallah
Kis cimcimem yaşadıklarımı kimse yaşamasin ins..ama çok çektim yaw.hani bunu duygu sömürüsü için demiyor. 5 yılda neler yaşadım. Anneme bile demedim.hep kendi içimde yaşadım. O kürtaj masasına herif yatmadi. O iğneleri günde iki defa o olmadı. Her yerim mor içindeydi. Doktorlar bile acırdı. ..
O yüzden gerçekten şu an hiç herifi dusunemiyom
Büyük konuşma yapabilirsin soylumsavunmada hazır
yaaw acaba bende senin gibi mi olurumhani o kadar uğraşıyom ya herifi kovarmıyım yataktan
Napim bakarsa cimcimem
Banane hep bana yazik
Irkeke yazık Olmaz
olurmu olurBüyük konuşma yapabilirsin soylum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?