Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

O zaman biz kavga ederik . Cocuk 9 10 gbi bazen 7, 30 8 gbi uyuturum snra vakitleri basbasa geciririk yada halasina gidrr eymen yazın eve sokmuycam bu cocgu dio
Benimki fazla edemiyo çünkü ederse çok kötü kavga ederim.evden bile kovarım.cok kötüyüm yaw

Yaw emir den sonra duygularım karıştı. Galiba çok. Mücadele ettiğim için. Çok canım yazdığı için. Emir çok önemli. Herif ten bile benim için. ..aslında bunun için bole gaddar oldum galiba

Bmcedr yasakim kotu garisin
Kis cimcimem yaşadıklarımı kimse yaşamasin ins..ama çok çektim yaw.hani bunu duygu sömürüsü için demiyor. 5 yılda neler yaşadım. Anneme bile demedim.hep kendi içimde yaşadım. O kürtaj masasına herif yatmadi. O iğneleri günde iki defa o olmadı. Her yerim mor içindeydi. Doktorlar bile acırdı. ..

O yüzden gerçekten şu an hiç herifi dusunemiyom

Yaw emir den sonra duygularım karıştı. Galiba çok. Mücadele ettiğim için. Çok canım yazdığı için. Emir çok önemli. Herif ten bile benim için. ..aslında bunun için bole gaddar oldum galiba
savunmada hazır
yaaw acaba bende senin gibi mi olurum hani o kadar uğraşıyom ya herifi kovarmıyım yataktan

Olabilir
Ama o adamada yazık sanada ya gözü dışarıya bakmaya baslarsa mazallah

YOk Yasakim ben seni anladim ama bu erkek milletinide bos birakmaya gelmez ondan didim Erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…