- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #132.521
Evet canim ya epeydir goremiyordum,eskiden cok sohbet ederdik,yogunluktan giremiyordum artik yavastan yavastan kaçıp geliyorumEpeydir yoktun cnm. Ismin bana yabancı gelmedi
Abow hancekimi tanimadinmiEpeydir yoktun cnm. Ismin bana yabancı gelmedi
Evet evet merkezdeyim sen alanya falanmisin?Bende antalyadayım ama merkezde degıl cnm evet bendede sıkıntı olmaz sen merkezde mısın ?
Hayırlı olsun rosem is yerin olcakmisBende antalyadayım ama merkezde degıl cnm evet bendede sıkıntı olmaz sen merkezde mısın ?
Heriflerinden bu saatte çok gelemiyolar habibtemUcaraktan geldiiiim aciliiin rüzgar çok inemiyom
Begenemedinmiyaawwyine yasakım didi bıktım sizin yasakınızdan tanışalım ben melek
Bende annemdeyim habibtemm sistim yerimden kalkamiyomyasakhayal .!.:Heriflerinden bu saatte çok gelemiyolar habibtem
Iyi geceler
Ağlama senin suçun değil suç benimki çok cazibeliyimAfetsenin galbin pammik.gibim yimisacik
Tamam sekerimModellerde yada herhangi bir takıldığın yerde bana sorabilirsin harbiimm
Yaw bu çocuk napsin alttan bi diş çıkmış bide bu hastalığın arasinda
Bende çok hastayım Dr antibiyotik verdi
Aaa senin adına çok sevindim canimm,Allah yolunuzu açık etsinSelam kızlar nasılsınız? Bu aralar yoğunum zor geliyorum Allah nasip ederse iki aya kadar Dükkan acıyo eşim bana çalışıcam artık inşallahh bujiteri üzerine buyuk ihtimalle bakalım Allah buyuk
Abow hancekimi tanimadinmi
Aaa senin adına çok sevindim canimm,Allah yolunuzu açık etsin
RosemmmTatlim unutmada üstüme yokturüzgünüm
Neden ıngilizce değil almanca canim? Genelde ingilizce ogrenilir ya ondan sordumSagol canım teşekkür ederim cat pat Almanca öğrenmem lazım internetten calisicam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?