- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #132.861
Inan mam sen eymeni 4 saatten fazla ayakta tutmazsinEymenin bazen bu kadar uyumadigi olur .
Gecms olsun yasakkm ya . Yaz gelse artik
Boğaz ve bademcik kızarıklık ı ateş yapıyormuş icranim.subat analarindan iki kızın bebeği de aynı emir gibi.2 hafta sonra atesler yine nuksediyoAbowwwwwww yasakimmmm geçmiş olsun :off kiyamammmm yaa ins hemen geçer
Hops ben grldim ahaliiii yasak nerdesin canimmmaneyyyy nedir bu sesixlik terk edilmis kasabaya benziyyy korktum
Abooooo yuregimm mi hopladi neyyDikkat it hir yirden orumcekler koca ayakli bocekler dev bacakli kopekler cnavarlar cikabulur burasi texsasssssssss
Inan mam sen eymeni 4 saatten fazla ayakta tutmazsin
Abooooo yuregimm mi hopladi neyy
Napiyon sekerim cikicam birazdan ama seni gormeden cikmak istemedim
Boğaz ve bademcik kızarıklık ı ateş yapıyormuş icranim.subat analarindan iki kızın bebeği de aynı emir gibi.2 hafta sonra atesler yine nuksediyo
Bide iştah olmuyo.onlarinkide aynı emir gibi bişey yemiyomus
Bu bogaz maf ediyo bebekleri öğrenmiş oldum.
Vede yükseltiyor
Temizlik yapicam bacim ev dun fena dagildi sormaTakılıyorum topikte tek basima canm napayim . Hayrdir nire gidiyon
Temizlik yapicam bacim ev dun fena dagildi sorma
Yok bacim bizim daginikligimiz ya esim dusunu nevza,man alsa ev birbirine giriyorMisafr mi vardi . Bnm camasir var serilcek eve de bi makina tutsam iyi olacak ama hiç kalkasim yok
Yok bacim bizim daginikligimiz ya esim dusunu nevza,man alsa ev birbirine giriyor
Yatak odasi mutfaga girdi her taraf her tarafta inan biseyde demek istemiyorum acikcasi hevesi gitmesin diye ama bolede olmuyor bacim
Odunluk hatsafadaNapti gneb
Korkma kriz biz varikHops ben grldim ahaliiii yasak nerdesin canimmmaneyyyy nedir bu sesixlik terk edilmis kasabaya benziyyy korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?