- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #133.021
Hiç güzel sunumda yok bi seninki güzeldi
Sunumda onemli
Cimcime
Isin yokmuydu bogun
Sen niye geldin
Cimcimem ben biliyon bu ara hastalık emir derken doru dürüst giremedim hep begenirdim aslındaEvet bn o kdar cok knusuom o sayfa cok die bgenmio .snra begenilerde geriliyoruz ben erinmeden gidip gecmiste orda burda begeniom sizi ama ask olsij
Hiç güzel sunumda yok bi seninki güzeldi
Icranim.her nekadar senin kadar sunum yapamasada
Bide onunki güzel diğerlerine gore
Öğlen uykusumuSimdi cikcam daha yataktan kalkamadikeymen ogle uykusuna yatti bnde mi yatsam ki acaba yatim yatim haydin cüle cüleeee
Kiz kurabeyi diyom alla allaKiz bn daha tarf eklemedim ki sunum olsa kafa gitti bizim yasakin
Azirlansin begenmezse benden oy ne yohMelekim bence dger yarışmaya kendini hazirliyo
Öğlen uykusumu
Biz emirle yeni kalktik
Uykumu ii aldım
Yaw eymen erken yatiy çok erken kalkiySaat 8 den beri bende uyunaya calisiorum ama eymen ya kafama oturio yada vuruyordu o yuzden bisi anlamadim simdi uyuycam
AynenYaw eymen erken yatiy çok erken kalkiy
Niye yapamiycam yaparimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/harika-smileyler-sari-kafalar-selden.269384/
Yasakim burdalar ama sen ekleyebilin miki url eklemeyi bilmion ya . O yuzdrn resmi kaydetcen sonra dosya yukle yapcan
inşllh cnm inşllh.Ins zeynepim burda Bi kaç arkadasimiz var onlarla senide bekleriz.dua ederiz. Tabi bizi birakmayip gelirsen.
Çok. Kişi bebesini aldı gitti bu topikten. Bende 5 düşüşten sonra ugurlu geldi bu tooikten bebe mi aldım. Darısı basina ve tum isteyenlere ins
He o benim
Yaw sana özelden de yazdım unuttunmu
Öyle farketmez deme zeynepiminşllh cnm inşllh.
dertleşip konuştuktan sonra ha bura ha ora benm,için farketmez. Gelirm sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?